Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 704 kJ / 2 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,16 g |
Tuky | 210,76 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Moje poznámka
Kachnička 5 v 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqgK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 5 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 5 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 4 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 5 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 5 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 6 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 6 hodinami
Tématické fráze:
vyvar z kachny,
jak rozporcovat kachnu,
pečená kachnička,
kachnička prsa,
jak rozporcovat králíka,
pomalu pečená kachnička,
jak rozporcovat veprove maso na závitky,
křupava kachnička,
recept na pečenou kachničku, rozporcovat,
rozporcovat kachnu,
recept pečená kachnička prsa,
nejlepsí vývar z kachny,
pět v jednom,
kacnicka recept,
nejlepší kachnička,
jak rozporcovat kachny,
rozporcovat kačicu,
za jak dlouho schovat vývar,
kachnička s knedlíky,
jak rozporcovat kachnu na ctvrtky
Suroviny:
kachna,
cibule,
česnek,
slanina anglická,
sůl,
pepř
Komentáře (6)
Kousky sádla stačí na začátku podlít trošičkou vody, jen než pustí vlastní sádlo.