Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 391 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,37 g |
Tuky | 64,57 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 222 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,70 g |
Sacharidy | 18,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruzi s nivovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Z0
Moje poznámka
Pstruzi s nivovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Z0
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 19 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 3 hodinami
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 4 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 14 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 14 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 15 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 16 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 16 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 18 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 20 hodinami
Tématické fráze:
ryba s bešamelem,
pstruh recept,
pstruh s bešamelovou omáčkou,
ryba v bešamelem,
pstruh na provensálském na koření,
ryba v nivovém bešamelu,
zapekany pstruh ve smetane,
nivovybesamel,
ryby s bešamelem,
provensálský pstruh,
rajska s besamelem,
ryba s bešamelem,
pstruh a provensalske koreni,
recepty ryba s bešamelem,
pstruh smetana syr,
pstruh na provensálském koření,
ryba paprika mrkev,
bešamel,
bešamel sýr
Suroviny:
pstruh,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
máslo,
sýr niva,
smetana sladká,
česnek,
koření provensálské,
petrželka,
mrkev,
kopr
Komentáře (2)