Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh po florentinsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava)

10. 8. 2011 16:14

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 441 kJ / 1 062 kcal
Bílkoviny18,94 g
Tuky96,85 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol106 mg
Sodík1 794 mg
Sůl4,90 g
Sacharidy22,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj neuvádím, neb jej nevím... Šmejdila jsem na všech možných webkách o rybách a vždy narazila na pár zajímavých receptíků a vytiskla si je. Pokud se mi podaří najít, doplním.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

10. 8. 2011 20:53

:-p:yes:

varilamyskakasicku

10. 8. 2011 20:07

:-K:-p:yes:

BILKOVAI

10. 8. 2011 20:01

Zrovna dnes jsem měla pstroužka na večeři. Byl grilovaný v horkovzdušné troubě. Tento vypadá taky moc jedle a je to příjemná změna:yes::yes::yes:

Anna Kocikova

10. 8. 2011 19:11

:-p+3:yes:Rybky taky můžu;-):-))

spagetka

10. 8. 2011 16:19

Sice nevím, jestli to ve Florencii dělaj :-D:-D, ale pstroužka můžu ve všech podobách ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryba po florentinsku recept na pstruha v troubě pstruh na špenátu pstruh v horkovzdušné troubě pstruh minutka příprava pstruha v horkovzdušné troubě recepty pstruh pstruh v troubě ryba po florentánsku minutky z pstruha pstruh spenat pstruh na spenatu recept pstruh a špenát recepty pstruh a listový spenar minutky ze pstruha pstruh, špenát recept rybapo florentinsku michany ovocny salat pstruh špenát recept pstruzi v horkovzdušné troubě

Suroviny: špenát listový, slanina anglická, cibule, česnek, pstruh, mouka hladká, sůl, pepř, máslo, víno bílé, smetana zakysaná, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Pstruh po florentinsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g7oG