Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bábovka z podmáslí

Co nejlépe vystihne atmosféru rodinné pohody a přátelského posezení u kávy, než vůně právě upečené bábovky? Elegantní moučník, na kterém není nic složitého. Vsaďte na ověřený recept, třeba ten náš na bábovku z podmáslí.

Hodnocení receptu je 5,0 (121×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

27. 7. 2010 17:33

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 402 kJ / 3 920 kcal
Bílkoviny69,86 g
Tuky153,37 g
Vláknina16,75 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 544 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy556,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2010 11:20

Ivo, ty jedna!!:-D:-))

isindy isindy

28. 7. 2010 11:19

Jani, já schválně :-8:-8 řekla jsem si, že tě trochu potrápím :-8;-) promiň, jestli jsem ti způsobila újmu a tik :-D:-D bábovka byla fakt výborná (teda snad ještě je, ráda bych si odpoledne po práci zobla :-D)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2010 11:15

isahu ježkovy oči!!:-O Neumíš si představit, jak mne ta úvodní slova vylekala, hned jsem si říkala, co jsem tam zapoměla napsat?:-?:-O Fuj tajbl, to jsem si oddechla!!:-)):-D Díky, Ivo;-) Ten jogurt by mne nenapadl, takže díky!! Zeť taky snědl zbytek ze včerejška, to jest polovina;-)

isindy isindy

28. 7. 2010 07:22

tak tuhle bábovku už nepeču :-( Jana zapomněla (možná úmyslně) napsat, že bábovka PŘES NOC MIZÍ!!!:-O:-O:-O:-O Místo kusu bábovky jsem našla lístek "Mami, je výborná" (ale ten v receptu není :-O:-O:-O:-D:-D:-D:-D) a vedle spokojeně spícího syna talíř s drobky:-D:-D:-D:-D
Jani, máš velkou jedničku, tohle je přesně bábovka podle našeho gusta :-p

Suvicko, těch 0,5l bylo už dvojitých, takže na menší stačí 0,25l - a je LUXUSNÍ...

Suvicka Suvicka

28. 7. 2010 03:29

Isahu, prosim, to 0,5 l jogurtu uz je ta dvojita porce? Napis, jestli to bylo dobre (myslim konzistence i chut), rada bych to zkusila. Nevim, jestli tu maji podmasli a pokud ano, netusim, jak by se to mohlo jmenovat. Dekuju. :-K

isindy isindy

28. 7. 2010 01:00

Jani, právě jsem vyndala z trouby (rovnou z dvojité dávky):-8, podmáslí doma chybělo a do nočního Tesca se mi nechtělo ;-), nahradila jsem tedy 0,5l bílým jogurtem Hollandia ....jinak vše stejné...voní nádherně, hned ráno ji zaříznu a dáme si :-p posílám i obrázek ;-) díky za recept, bude u nás na stole často:yes:

Jenda1 Jenda1

27. 7. 2010 21:51

Jani, recept mě zaujal:-O, podmáslí mám rád:-p, hrnkové recepty vítám:-). :-!:-)):yes::yes::yes: +10

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 7. 2010 19:55

majda 2:-)):-D, já taky, měli jsme na něco chuť a já jsme si říkala, že než něco upeču, tak nás chuť přejde. Tohle bylo hned;-)
Růžo, no jasně, my taky nepotřebujem obří bábovku;-)

majda 2

27. 7. 2010 19:38

Už je vložená v troubě,nadchlo mě to,že je to tak rychle a vypadá vláčná.Posílám bodík a ochutnám za chvíli!:-K:-p:yes:

ruzena ruzena

27. 7. 2010 18:58

:yes: tu vyzkouším,zamlouvá se mi recept a není složitá a hlavně je malá,velkou bych jedla týden:-D:yes:+

Ivana79 Ivana79

27. 7. 2010 18:30

Dík,Maris.Konečne mám záhadu rozlúštenú:-D;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 7. 2010 18:30

maris díky, to by mne fakt nenapadlo a ikdybych se zeptala svého bývalého manžela, obávám se, že je u nás na ostravsku už tak dlouho, že by to stejně nevěděl.:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 7. 2010 18:29

Ivana79 je to kyselé mléko, nevím, jak jinak bych to nazvala. Jak už jsem tady psala, může to být i acidofilní mléko, kyška a pod. Vím, že podmáslí a acidofilní mléko je malinko něco jiné, ale z obojího lze dělat buchty, zákusky, bábovky;-)

maris maris

27. 7. 2010 18:29

Ivanko, myslím, že slovensky je to cmar;-):-)

Ivana79 Ivana79

27. 7. 2010 18:27

Vyzerá super,ale chcela by som sa opýtať..čo je to podmáslí?Už som to tu veľa krát čítala,ale neviem čo to je,ako sa to povie slovensky?Ďakujem:-K

1 12 13 14 15

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bábovka z kysaného podmáslí podmáslí bábovka recepty z podmasli bábovka recept podmáslí recepty recept bábovka rychlá bábovka z podmáslí buchta z kysaného podmáslí kysane podmasli recepty bábovka z kyšky buchta z podmasli hrnková bábovka s bílým jogurtem kysané podmáslí moučník z podmáslí podmáslí recept podmáslová bábovka z podmáslí recept na bábovku co z podmáslí

Suroviny: podmáslí, vejce, cukr moučkový, olej, prášek do pečiva, mouka polohrubá, kakao, máslo, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Bábovka z podmáslí

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4zj7