Kuře v komíně
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejchutnější jsou čerstvě vytažená z udírny, teplá, měkounká a voňavá kouřem.
Fotky nemám nic moc, protože si synek na týden své dovolené půjčil můj foťák a mně zbyla na focení jen kamera :-/
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2015 14:20
zizala: až budeš mít návštěvu opravdu naplánovanou, rádi nachystáme
mika59: jsem zvědavá, jak budou chutnat - nám tedy chutnají opravdu moc
mika59: jsem zvědavá, jak budou chutnat - nám tedy chutnají opravdu moc
24. 3. 2015 12:20
To je náhoda,manžel zrovna dodělal domácí udírnu,tak to bude asi první uzení.Dík za tip.
24. 3. 2015 12:15
Tý jo Takže návštěvu u Tebe budu hlásit 2-3 dny předem
24. 3. 2015 12:06
Nedávno jsme dělali znovu, přidala jsem lepší fotku
25. 10. 2013 11:13
děkuji
25. 10. 2013 10:06
uzeni: musela jsem s dotazem k manželovi - zpočátku udí dost teplým kouřem, pak chladnějším. Ale naše "udírnička" je vlastně v komíně doma postaveného většího zahradního krbu, takže teplota v ní bývá spíš vyšší.
Snad ti to trochu pomůže...?
Snad ti to trochu pomůže...?
24. 10. 2013 14:53
jak asi má být teplota
22. 10. 2013 14:26
dotaz: kuze vyuzeneho kurete je slana hodne, maso je jako stavnata sunka, nejchutnejsi (aspon pro nas) jeste horke z udirny.
Pokud chcete, mnozstvi soli o trochu snizte, zalezi na vas....
Pokud chcete, mnozstvi soli o trochu snizte, zalezi na vas....
22. 10. 2013 13:48
Ještě dotaz není te soli hodně, dělám poprvé?
22. 10. 2013 13:16
Lák, pomoc: vodu davame studenou. A pokud nebude na 2,5 kg kurat 5 l nalevu stacit, muzete podle potreby pridelat, ne?
22. 10. 2013 12:34
Dnes asi 2,5kg kuřecích čtvrtek naložím a v sobotu udím,bude stačit 5l nálevu.
22. 10. 2013 12:29
Voda má vařit,nebo může být studená?
Děkuji
Děkuji
7. 3. 2011 15:11
Velká dobrota+9
7. 3. 2011 13:39
Cathleen- moc ráda bych něco, někdy i někoho, pověsila za nožky, někdy i za krček, ale nemám ten komín. Musí to být dobrota+
2. 8. 2010 17:18
Kuřata by byla. Jenom ten komín . +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 10 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 12 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 12 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 12 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 12 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 13 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak udit kure jak vyudit kuře uzení kuřete uzení kuřat udime kure kure do udirny kuře z udírny jak udit kurata kuře v udírně jak doma vyudit kuře jak se udí kuře udírny plechové udit kuře recepty do udírny lák na uzení kuřete nálev na uzené kuře recept na uzení kuřat udime kurata priprava kurete na uzeni recepty na uzení kuřat
Kuře v komíně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKL8
24 názorů