Kuře po španělsku s medem

Suroviny

1 kuře
3 lžíce kečupu
3 lžíce medu
sůl
špetka šalvěje (čerstvé nebo sušené)
1 malá cibule,
2 lžíce citronové šťávy
1 lžíce nasekané petrželky
2 stroužky česneku
3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nasekáme nadrobno, přidáme kečup, trochu soli, olej, citr. šťávu, šalvěj, petrželku, med, prolisovaný česnek a promícháme.

  2. Kuře naporcujeme, osolíme a potřeme po obou stranách medovou směsí, dáme na plech kůží dolů a vložíme do trouby vyhřáté na 190°C péct.

  3. Po 30 minutách obrátíme, potřeme zbytkem směsi a dopečeme.
    Podáváme s vařenýma bramborama nebo hranolkami.

Komentáře k receptu Kuře po španělsku s medem

Tématické fráze: kuře po španělsku kuře po španělsku recept kuře potřené medem kuřecí maso s medem recept kure po španělsku kuřecí maso po španělsku recepty kuře s medem kuřecí steak po španělsku kureci steak se salveji a medem kuře s medem kuře recepty kure s medem po indicku maso s medem a salveji recepty kuře po španělsku recepty kuře potřeme medem španělské recepty kuře recepty z kuřecího masa s medem kuřecí maso recepty s medem