Suroviny
Porce: 1 dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 289 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,22 g |
Tuky | 35,35 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,93 g |
Sacharidy | 223,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivka do kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wAp
Moje poznámka
Nádivka do kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wAp
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 13 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kure pecene
raelggg před 1 hodinou
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 1 hodinou
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 3 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 3 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 5 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 7 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 7 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Bublanina
veronika812 před 8 hodinami
Tématické fráze:
nádivka do kuřete,
plnka do kuřete,
nádivka do kuřete pečená zvlášť,
nadivka z kuřecích jater,
nádivka na kuře,
recept na nádivku do kuřete,
plnka do kurata,
kuřecí nádivka,
nádivka kuře,
nádivka do kuřete recept,
nadivky do kuřete,
nádivka s kuřecích jater,
nádivka z jater,
nádivka,
nádivka z veky,
nádivka do drubeze,
nadivka ke kureti,
recept nádivka na kuře,
recept na nádivku,
kuřecí nádivka recept
Suroviny:
veka,
vejce,
mléko,
cibule,
nať petrželová,
játra kuřecí,
sůl,
pepř černý,
olej
Komentáře (5)