Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 512 kJ / 122 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,65 g |
| Tuky | 8,58 g |
| Vláknina | 6,83 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filet necháme rozmrazit a důkladně osušíme. Máslo smícháme s česnekem, solí a nasekanou bazalkou. Směs natřeme na filet.
Krok 2: Dáme na plech s pečicím papírem, přidáme cherry rajčata, pokapeme olivovým olejem a dáme do trouby předehřáté na 225°C na cca 15 minut. Podáváme s kopečky šťouchaných brambor a polníčkem.
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červenice obecná s bazalkovo-česnekovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEnr
Moje poznámka
Červenice obecná s bazalkovo-česnekovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEnr
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 3 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 17 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slepice na paprice
vladhn před 4 minutami
Medovníkové koule
milhausz1984 před 12 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 13 minutami
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 20 minutami
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 25 minutami
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 26 minutami
Chutné vafle
GitaV před 1 hodinou
Sedlácké fondue
vitula1 před 5 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 17 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 17 hodinami
Tématické fráze:
gdoule,
gdoule foto,
gdoule recepty,
sépie recept,
gdoule pěstovaní,
limanda drsná,
sépie recepty,
zubatec recept,
ryba červenice,
orange roughy,
recepty mořský das,
gdoule recept,
limanda drsná recept,
mořský ďas recepty,
mořský ďas recept,
zubatec ryba,
recept sepie,
ryba zubatec,
gdoule obrázky,
limanda drsná recepty
Suroviny:
červinice obecná,
máslo,
sůl,
česnek sušený,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
rajče cherry
Komentáře (34)
je mi jasné, že vám chuť nezkazím. Snad láska k vaším dětem přebije chuť na tu rybku. Jedná se o silně ohrožený druh, lovem skoro vyhubený. Tato až 100 let žijící ryba, evolučně nepočítala s tím, že její populace může být decimována pomocí těžké techniky........hloupá ryba. Vaše děti už ji ani neuvidí.
Spagetko, jistě to stojí za to
Ivi - hurááá - v rybárně ji sice momentálně neměli, ale prodavač ví o zdroji, tak jestli neke....pošle mi SMS-ku
měla jsem v plánu s 2. filetem vyčarovat zítra něco dalšího, ale syn se po návratu ze školy tvářil na ten recept tak zasněně
na talíři vypadá přátelštěji
p.s. čert aby tě babo vzal...a nedá pokoj