Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 512 kJ / 122 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,65 g |
| Tuky | 8,58 g |
| Vláknina | 6,83 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filet necháme rozmrazit a důkladně osušíme. Máslo smícháme s česnekem, solí a nasekanou bazalkou. Směs natřeme na filet.
Krok 2: Dáme na plech s pečicím papírem, přidáme cherry rajčata, pokapeme olivovým olejem a dáme do trouby předehřáté na 225°C na cca 15 minut. Podáváme s kopečky šťouchaných brambor a polníčkem.
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červenice obecná s bazalkovo-česnekovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEnr
Moje poznámka
Červenice obecná s bazalkovo-česnekovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEnr
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 5 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 6 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 6 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 13 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Ledvinky dušené
josef.ridic před 2 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 3 hodinami
Těsto na pizzu
[email protected] před 4 hodinami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 4 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 5 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 5 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 5 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
gdoule,
gdoule foto,
gdoule recepty,
sépie recept,
gdoule pěstovaní,
limanda drsná,
sépie recepty,
zubatec recept,
ryba červenice,
orange roughy,
recepty mořský das,
gdoule recept,
limanda drsná recept,
mořský ďas recepty,
mořský ďas recept,
zubatec ryba,
recept sepie,
ryba zubatec,
gdoule obrázky,
limanda drsná recepty
Suroviny:
červinice obecná,
máslo,
sůl,
česnek sušený,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
rajče cherry
Komentáře (34)
je mi jasné, že vám chuť nezkazím. Snad láska k vaším dětem přebije chuť na tu rybku. Jedná se o silně ohrožený druh, lovem skoro vyhubený. Tato až 100 let žijící ryba, evolučně nepočítala s tím, že její populace může být decimována pomocí těžké techniky........hloupá ryba. Vaše děti už ji ani neuvidí.
Spagetko, jistě to stojí za to
Ivi - hurááá - v rybárně ji sice momentálně neměli, ale prodavač ví o zdroji, tak jestli neke....pošle mi SMS-ku
měla jsem v plánu s 2. filetem vyčarovat zítra něco dalšího, ale syn se po návratu ze školy tvářil na ten recept tak zasněně
na talíři vypadá přátelštěji
p.s. čert aby tě babo vzal...a nedá pokoj