Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné lívance

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 3. 2013 18:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 439 kJ / 1 778 kcal
Bílkoviny56,82 g
Tuky21,88 g
Vláknina15,70 g
Cholesterol 501 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy330,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z uvedeného množství jsem udělala za chvilku třicet lívanců - nestačila jsem spočítat. Neumím moc pro dva vařit, zbytek půjde do mrazáku.

Možná jsem hledala špatně, ale nepovedlo se mi takovéto najít.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

cathleen

9. 3. 2013 11:53

Tohle musí být výborné - mám tady a často dělávám kefírové lívance (bez jablek), milujeme je a ta se těším i na tuhle obměnu:yes::yes:

jarka skrobakova

8. 3. 2013 15:16

To bych si s chutí dala Hosti, mám uloženo. Já mám sladké moc ráda :yes::yes::-p:-p:-K

vladi

8. 3. 2013 14:13

;-) dobrý receptík:yes:rychlovka pro mlsné jazýčky!!!:-*:-O:yes:

planeta

8. 3. 2013 13:03

dobrý recept, dávám do oblíbených:yes:

Hella

8. 3. 2013 10:22

hosta: No já si myslím, že zde uvedené recepty jsou tady správně. Pořád jsou to lívance plněné jablky a každý je jiný. Prostě jsou podobné..

Ewellina

8. 3. 2013 08:09

Strouhám jablko rovnou do těsta :yes: Mňamka, udělám v sobotu, díky za připomenutí receptu .. máslíčko, skořice.. :-p

Jana

8. 3. 2013 00:24

Já osobně mám podobně recepty ráda, vždy si vyberu podle svého gusta a nemusím pracně vyhledávat. Pro mě je to přínosem. Jsou podobné, tudíž nejsou stejné. Někdy se stane, že jsou i stejné, což by se stávat podle mě nemělo.

hosta

7. 3. 2013 23:01

Tak jsem poctivě pročetla všechny "podobné" recepty - no, podobné jsou asi tak, jako kdyby sem někdo dal pečené kuře a v podobných byla všechna kuřata zde vložená. Všechny recepty používají mléko, ne kefír (krom jediného, který Eliza hodnotila jako velmi nepovedený), já dávám polohrubou a ne hladkou mouku, navíc pudinkový prášek. Dovolím si navíc tvrdit, že jablka, která jsou uvnitř, sice mohou dohromady udělat podobnou chuť, ale první "kousnutí" je jiné, je to jako by byly plněné jablečnými povidly. Oladě jsou s droždím.

Hella

7. 3. 2013 22:01

V Mezinárodní kuchařce to prezentují jako ruské národní jídlo a jmenuje se to Oladě. Není nutné se zdržovat extra přidáváním jablek, když je nastrouháš rovnou do těsta, ve výsledku to vyjde nastejno. Dělám dost často a sypu skořicovým cukrem. +4

srettka

7. 3. 2013 19:58

Fajnovy napad:-):yes:

Dooga

7. 3. 2013 19:05

FANTAZIE. :-p:yes::yes::yes:

hosta

7. 3. 2013 19:01

spagetka: no - vždyť já to mám recept po babičce:-))

spagetka

7. 3. 2013 18:57

To jsme snad měli naposled v dětství, :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lívance z jablek fofr lívance lívance recept lívance plněné jablky oladě bezlepkové lívance jak se smazi livance lívance do mrazáku livance z podmasli s jablky jablečné olade recept na lívance vsechno co mam rada - recept na lívance všechno co mám ráda recepty lívance jak smažit lívance kefirove livance s jablky kefírové lívance s jablkem lívance plněné s jablky lívance z jedlé sody olade recept oladě s jablky

Suroviny: kefír, mouka polohrubá, cukr, žloutek, sůl, soda jedlá, pudink vanilkový, bílek, jablko, olej

TopRecepty.cz

Plněné lívance

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBR5