Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 525 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 37,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 3,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mixéru dáme hluboce zamražené jahody, zalijeme smetanou a cukr. Rozmixujme.
Krok 2: Na rozředění potom dolévámé mléko. Mixujeme kvůli pěně alespoň 1 minutu.
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový ledový jahodový shaker
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2R9
Moje poznámka
Smetanový ledový jahodový shaker
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2R9
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 1 hodinou
Litý perník
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 3 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 3 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 4 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 4 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 5 hodinami
Tématické fráze:
jahodový šejk,
shaker recepty,
mléčný šejk,
mléčný šejk recept,
shaker recept,
jahodový šejk recept,
recept na šejk,
jahodový shejk,
jak udělat šejk,
šejk recept,
bananový šejk,
recepty na shaker,
smetanovy mlecny jahodovy koktejl,
recepty na šejky,
shaker,
šejk jahodový,
jak udělat shaker,
borůvkový šejk,
mléčné šejky,
recepty na šejk
Suroviny:
smetana ke šlehání,
jahody,
cukr,
mléko
Komentáře (5)