Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 947 kJ / 5 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,24 g |
Tuky | 86,27 g |
Vláknina | 23,96 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 894,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Moje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Nejnovější recepty
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 3 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecká musaka
ceslo před 7 minutami
Kvasnicová polévka
Kajkajak před 7 minutami
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 53 minutami
Sendvič caprese
Runser před 1 hodinou
Katův šleh a bramboráčky
Berdey před 1 hodinou
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
stefi.f47 před 1 hodinou
Segedínský guláš
Marus28 před 1 hodinou
Meruňkové řezy s tvarohem
Ryskova7 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
mafinka888 před 2 hodinami
Vepřové kostky se smetanou
mafinka888 před 2 hodinami
Tématické fráze:
buchta z aronie,
buchta z dětských piškotů,
koláč s jablky od alenky,
nejlepší buchta,
nejlepsí kokosová buchta,
recept vlaďka d.,
buchty plněné aronie,
buchta z rozemletých dětských piškotů,
buchta z rozemletých piškotů,
buchta z omegy,
recept buchta s aronie,
dětské piškoty buchta,
buchta s dětských piškotů,
buchta s detskych piskotu,
buchty z dětských piškotů,
plněná kokosová buchta,
buchta aronie,
aronie buchta,
nejlepší recepty z aronie,
kokosová buchta recept
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
voda,
piškoty,
cukr moučkový,
kakao,
mléko,
rum,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
omega,
máslo,
kokos
Komentáře (13)
Jsi nová, tak to ještě neznáš, ale recepty se musí popsat pěkně podrobně, aby to i ty začínající kuchařinky pochopily a mohly podle receptu v pohodě péct a vařit. Do toho tvého, by se asi žádná nepustila tak příště už pěkně popiš a tady to můžeš doplnit do receptu-ned receptem je "Opravit"
Je to popis i pro toho, kdo zkusí piškot poprvé a přesně se řídí radami. Třít se žloutky i mouku by asi nebylo nejlepší.