Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 938 kJ / 3 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,78 g |
Tuky | 117,93 g |
Vláknina | 31,84 g |
Cholesterol | 976 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 441,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masožroutské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9p0P
Moje poznámka
Masožroutské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9p0P
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 23 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
LukyRi před 21 minutami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 1 hodinou
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 2 hodinami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
komi.michal před 2 hodinami
Koprová omáčka
Bigharvik před 3 hodinami
Pečený králík podle babičky
janda74 před 3 hodinami
Krůtí na paprice
Bushmann před 4 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovezi játra s těstovinami,
těstoviny játra recepty,
jatra s těstoviny,
játra s těstovinami,
recepty z mušlí v konzerve,
těstovina s játra,
recept na jatra s těstovinami,
leté maso těstoviny,
masová směs na těstoviny vrtule,
tymián nahradíme,
testovinove musle+mlete maso,
mušle recept z konzervy,
top recepty testoviny,
těstoviny játra rajčata,
těstoviny tymián,
orestovana vepřovych jater,
recept játra těstoviny,
těstoviny a mleté maso,
konzerva vepřová hovězí recepty,
těstoviny s vepřovým plátkem
Suroviny:
těstoviny,
maso mleté,
játra vepřová,
cibule,
česnek,
rajče,
olej,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
sýr tvrdý,
petrželka zelená
Komentáře (5)