Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 420 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 4,97 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná domácí tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A0x
Moje poznámka
Výborná domácí tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A0x
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 4 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 4 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 4 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 5 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 6 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 9 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 9 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 9 hodinami
Tématické fráze:
domaci tatarska omacka,
tatarska omacka,
domácí tatarská omáčka z Majolky®,
tatarská omáčka z Majolky®,
recept na tatarskou omacku,
tatarská omáčka recept,
recept na domácí tatarskou omáčku,
domácí tatarská omáčka recept,
recept na domácí tatarku,
domácí tatarská omáčka z majonézy,
tatarská omáčka hellmanns,
tatarská omáčka hellmanns recepty,
recepty tatarska omačka,
jak vyrobit tatarskou omacku,
hellmanns recepty,
tatarská omacka hellmans,
výborná domácí majonéza,
tatarka hellmanns recepty,
tatarská omáčka s kapary,
vylepšená tatarka
Suroviny:
majonéza,
cibule,
okurka čerstvá,
kapary,
pasta sardelová,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (12)
Ostatně můj projevený odpor k Hellmans mi snad trochu dává za pravdu.
Jen bych dodal fuj, Hellman? A další dodatek, naředit na žádanou hustou bílým vínem, nebo aspoň mlékem. Jinak to bude moc husté, aspoň pro nás.
Jen se divím, že by tu ještě nebyl žádný recept na tatarskou?
Zkus někdy místo sardelové pasty dát worčestr, podle chuti. Taky výborné