Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 013 kJ / 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,93 g |
Tuky | 39,33 g |
Vláknina | 1,25 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 3,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitko-vaječná svačinová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ8g
Moje poznámka
Pažitko-vaječná svačinová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ8g
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vaječna pomazánka z majonézou,
vaječná pomazánka s majonézou,
pomazánka z vajec na tvrdo,
vajíčková poma,
recept vaječná pomazánka,
vaječná poma,
recept na vaječnou pomazánku,
vaječná pomazánka,
vajecna pomazanka s rajčaty,
pomazánkz s tofu,
pomazánkz s tofu,
jemná vaječná pomazánka,
pomazanka z uvařenych vajec,
pomazánkz,
svačinová vajíčková pomazánka,
vyndaná vidlička,
vajecna poma@,
vaječná pomazánky,
pomazánka s vejci na tvrdo,
pomazánka z vajecna tvrdo
Suroviny:
vejce,
pažitka,
pomazánkové máslo,
majonéza,
máslo,
sůl,
česnek,
hořčice plnotučná,
pepř
Komentáře (9)
... fakt ho nechám rozpustit, lépe se vstřebává