Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Včera jsme se o tom bavili na pokecu a ti kdo tam zrovna byli, to neznali. Byli jsme na oslavě narozenin a tam je zase měli, tak jsem se vyptala na recept a vyfotila Vám je jak vypadají hotové.

Vepřové maso se používá z kýty, proto, že není dobré aby tam bylo tučné, ve spojení s octem to pak není dobré.

A ještě jedna poznámka, ten nálev přecedíme, aby tam nebylo to koření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zujali

17. 1. 2018 17:40

To zní zajímavě :-)

Severinka

8. 6. 2017 19:27

vojta78: děkuji:-p:-p

vojta78

8. 6. 2017 13:55

To zní moc dobře :yes:

vanilka70

12. 9. 2014 20:39

pro mne zajímavý receptík nemám ráda pečenáče a jiné z ryby atd... ale řízečky miluji tak jsem zvědavá si myslím že mě to bude moc chutnat ještě to vydržet těch pár dní ,díky za receptík bodík letí :-O:-p:yes::yes:

Dada

28. 7. 2014 15:25

Jsou výborné poprvé jsem je jedla v Polsku na rodinné oslavě.:-K:yes:

Jikotka

3. 3. 2013 15:06

Ukládám a určitě vyzkouším :-O:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

maiva

3. 3. 2013 14:42

Zajímavá chuťovka;-):-p+:yes:určitě vyzkouším, to by nám doma chutnalo:-D

Jitkas

3. 3. 2013 14:08

Toto jsou dobroty, ktere primo miluji.Ryby , houby, ci rizky, vse takto "nezdrave" pripravene, je fantasticke!!

Anna Kocikova

3. 3. 2013 12:43

:-p:yes:

jirholu

3. 3. 2013 12:27

Takto naložené jsem jedla kapří řízky, byly výborné a úplně bez kostí :-O, takže vepřové řízky budou určitě dobré :-p:yes:

vladi

3. 3. 2013 12:03

;-)príma recept- znám jenom s rybami jako "pečenáče" , ale z vepř. to může být také moc dobré-vyzkouším.:yes::yes::-D

Danca

3. 3. 2013 11:24

:-p:yes:

Eliza

3. 3. 2013 11:20

Také ukládám!:-)

Alexiss

3. 3. 2013 11:14

magdalenka: Ahoj,musím reagovat na ty pečenáče- předloni jsem naložila asi 4 velké kameňáky, přítel byl snaživý a nachytal cca 70 cejnů. Zkoušela jsi houbové? Vyslechli jsme to kdysi někde v hospodě a nemají chybu. :-p:-p:-p;-):-))

Severinka

3. 3. 2013 10:41

ještě jsem zapomněla, to deko se přecedí, aby bylo bez koření;-);-)připíšu to do receptu;-);-);-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložený kapr v kyselém nálevu sladko kysely nalev na pecenace z ryb kyselé řízky řízky v nálevu naložené houbové řízky nakládané kapri řízky obalený usmažený kapr, naložený do sladkokyselého nálevu vepřove řizky vkyselem nalevu nakládané řízky kysele naložené kapří řízky ryba v aspiku nakyselo babicovy dobroty 3.3.2013 kapří řízky rizky po polsku rizek v deku kysely rizek řízky z ryby rizky na kyselo rizky z kapra v sladko kyselem nalevu pečenače velke

Suroviny: maso vepřové, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, deko, ocet, cibule

TopRecepty.cz

Kyselé řízky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/03Wy