Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 864 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,93 g |
Tuky | 100,24 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,03 g |
Sacharidy | 13,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Moje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 1 hodinou
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 3 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 5 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 5 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 6 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 7 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 7 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 7 hodinami
Tématické fráze:
břeclavský řízek,
jak nakrájet maso na řízky,
břeclavský plátek,
břeclavský řízek recept,
břeclavská pečeně,
břeclavský vepřový řízek,
břeclavské maso,
břeclavský vepřový plátek,
recepty breclavsky rizek,
rizky,
břeclavské okurky,
jaký maso na řízky,
kupa řízků,
břeclavský plátek s rýží,
breslavske rizky recept,
břeclavske vepřového masa,
breclasky rizek,
břeclavské plátky,
ottova kuchařka řízky,
břetslavský řizek
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
okurky sterilované,
cibule,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (40)
Každý lišák chválí svůj ocas...
Mám ověřeno, že domácí výrobky (především uzenářské) spíše chutnají většinou těm, co je připravili - a proč ne, že
U nás, vzhledem k nabídce na trhu, se stravovací zvyklosti "tragicky" změnily po Sametu:
Už nekvasím zelí, nezavařuju okurky, řepu, kompoty (až na výjimky), čalamádu, papriky, rajčata, jabka na štrúdl, nemrazím zeleninové směsi ani chrásty. Sám dělám mošt a zavařuju akorát džemy, pár kompotů..., a samojediný si je potom taky sním
A ten kečup?
No, na HEINZe mi nešahejte
A já su ten, co vařil