Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

PavlinaK.

3. 9. 2018 14:38

Libulka: Děkuji. Já dělám spolu, aby brambory nasákly šťávičku :-8:-8

Libulka

2. 9. 2018 23:28

Eja57: My jsme sami s manželem, popereme se o to sami:-D:-D:-D:-D:-D

Eja57

2. 9. 2018 16:41

Libulka: oblíbené na nájezdy kobylek, teda dětí:-D každý si z pekáče uloví co rád....

Libulka

2. 9. 2018 16:12

Dělám už mnoho let, je to dobrota a jednoduchá na přípravu, přidávám tam i kuřecí maso, uzené, žampiony, nastrouhaný eidam, říkejme tomu zbytky z lednice :-) koření dle chuti, já si dám špetku tymiánu, kmín a trochu hořčice - to je na každého chuti. S dovolením přikládám pár fotek a autorko Pavlina K. nenechte si nikým zkazit náladu, máte to krásné a určitě chutné:-K:yes: jen ty brambory vařím zvlášť, protože už mi do mísy nevlezou:-D:-D:-D

Eduška

3. 10. 2016 18:05

Myslím, že tyto žabomyší války jsou zbytečné, každá oblast má pro stejné jídlo různé názvy a vždy je to výborné. Já jsem ráda, že se dovím, jak se to dělá jinde a že se třeba ražniči nechá udělat v zapékací míse a nemusí být na špejli. Jinak tato diskuse mi připadá jak někdy v prostřeno, kdo neumí vařit, tak se přihlásí a kritizuje,

Jana Pá

6. 2. 2014 13:18

PavlinaK.: U nás doma to dělám podobně, a je to dobré, jen příště zkus přidat fotečku hotového jídla - upečeného:yes::-D

PavlinaK.

6. 2. 2014 11:30

Vidím, že tu máme pár velkých odborníků. Je mi z vás opravdu smutno :-((
Známé pořekadlo tvrdí „Ptáka poznáš po peří, vlka po srsti, člověka po řeči.“
Tyto stránky jsou od toho aby si lidé mohli předávat nové i staré recepty. Začátečníci se naučili vařit apod. Nejdůležitější je, jak jídlo chutná.
Každý kraj naší republiky stejné jídlo nazývá jinak. Já v tom tedy nikdy neviděla žádný problém.
Starému dobrému bramboráku se říká v Pha, ale i jinde. V naší rodině se mu vždy říkalo "cmuna nebo kocour". Někdo ho dělá jen z brambor, někdo do něj přidá salám, uzené, slaninu, nivu apod. Někdo si k němu dává kyselé zelí, zak. smetanu atd. Pořád je to ale BRAMBORÁK ... jiný kraj, jiný mrav. :-p
Děkuji všem co mi pokazili můj recept :no: .

Alzbetina Prk.

5. 2. 2014 17:00

Casino s tím věčným poučováním a opravováním už to někdy vážně přeháníš. Tohle není profi web. Jestli máš potřebu někomu sugerovat, že vaření rozumíš úplně nejlíp ze všech, tohle není správná cesta :-//

casino

5. 2. 2014 14:37

Jitkas:
Jj, dyť vím..., ale nedokážu to spolknout:-//:-))
Ono asi, než Jahody s balzamikem, Řepa se sýrem či Ananans s bazalkou vypadá světověji (světáčtěji?) to nazvat carpaccio:-// (BTW Ananasové carpaccio na TOP zatím absentuje:-D
G. Cipriani už patrně "nestihl", že už i Napolitáni!!! cpou na svou pizzu hranolky! Protože, ač B. Hrabala asi nepotkal, tak by použil jeho: "potomstvo zlé, blbé a zločinné":-)):-)):-))
No jo, no..., c'est la vie ;-(:-//:-))

Jitkas

5. 2. 2014 12:25

casino: Nevim, zda pan Cipriani je spokojeny ci ne, ale i zde v Italii, cokoli nakrajene na tenke platky(maso, ryby, zelenina - varena ci cerstva i ovoce), se jmenuje carpaccio. Neni restaurace, kde by Vam nenabidli carpaccio z cehokoli (nekde i z cervene repy). Slovo carpaccio zmenilo vyznam. Drive se psalo v uvozovkach napr. -"Carpaccio" di barbabietole, dnes uz ne.

1974andrea

4. 2. 2014 00:28

hosta:Čoveče, tak nevím, jestli bychom se bez všech těch skvělých orginálních surovin doma obešli a ještě se dobře najedli;-):-D

hosta

3. 2. 2014 23:21

casino: Ááá, náš kulinářský guru nás zas musel umravnit, ještě že tě chlapče máme:-D:-D Tobě to pomazánkové máslo stále nedá spát?;-) Tvoje starosti o čistotu receptů na ražniči, tiramisu a carpaccio ti nezávidím, je to náročný:-D:-D:-D

casino

3. 2. 2014 23:00

Tady je legrace:-))
Je to bída, když „Každý si recept samozřejmě může nazvat jak chce.“ :-//
Řešíte tu název a že „S rožněm se musí otáčet.“
Ale že G. Cipriani asi dělá v rakvi veletoče když vidí, jak lidi zpotvořili jeho recept a každý tydýt dá třeba nakrájené řepě název carpaccio, je vám šumák:-))
A to ještě můžeme být rádi, že Italům nic neříká naše Pomazánkové máslo! Jinak by nám Tiramisu z něho omlátili o hlavu:-S

chocolate

3. 2. 2014 20:29

Anna Kocikova:Myslím si to samé Drahuško.Je tu x stejných receptů a název se řeší jen tu.


PavlinaK.:Přidávám bod, dělávám velmi podobně:yes:.Maso, uzeninu a cibuli nakrájím, okořením, zakápnu olejem a dám přes noc do chladu uležet.Druhý den upeču a chvíli před koncem přidám zelené papriky a rajčata.

Anna Kocikova

3. 2. 2014 20:23

PavlinaK.:Doufám,že nebude nikomu vadit,když se vrátím k uvedenému receptu;-):-D
Pavli,moc hezky jsi to připravila:-p:yes::-K
Dělávám také podobně(podle surovin v domácnosti)Chutě se krásně propojí a je to príma bašta z jednoho pekáčku:yes:

Mimo recept-v podobných je přidané"Ražniči na plechu",které má 30bodů a žádný negativní komentář ohledně názvu,nebo přidaných brambor.Jsem tady zaregistrovaná skoro 4roky a sama vidím,že je tady dvojí metr:-//:no:http://www.toprecepty.cz/recept/14647-raznici-na-p...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ražniči bez napichování jak naložit maso na ražniči co je ražniči ražniči s bramborem ražničí jak udelat raznici zapečené brambory ražničí na grilu ražniči plátky naložení masa na ražniči ražniči na plechu královské ražniči špíz bez napichování raznici z brambor raznici v troube zapekane raznici jak se dela raznici naložit ražničí řeč. na ražniči ražniči na rožni

Suroviny: maso vepřové, salám točený, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, slanina, brambory, česnek, kečup sladký, máslo, koření grilovací, olej, pepř

TopRecepty.cz

Ražniči bez špejlí "zapečené brambory" ... z toho co máte doma

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0p7N