Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 209 kJ / 1 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,10 g |
Tuky | 52,60 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 54,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička s křupavým zelíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5vr
Moje poznámka
Krkovička s křupavým zelíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5vr
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 12 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 7 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 7 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 8 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 9 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 11 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 12 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 13 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 13 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 13 hodinami
Tématické fráze:
křupaná krkovice recept,
babicovy dobroty - plněná krkovice červeným zelím,
babicovi recepty zapečená krkovice,
recept na krkovičku v červeném zelí,
babicovy dobroty recepty krkovička na zelí
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
rozmarýn,
zelí červené,
víno červené,
cukr krupice
Komentáře (16)
Je vidět na talíři, že vaříš s láskou.
Těším se na další recept