Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,10 g |
| Tuky | 44,19 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 130,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Moje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 6 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 9 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 2 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 3 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 3 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 7 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 7 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 7 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 8 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit květák,
květak,
jak vařit květák,
jak uvařit květák,
zavařený květák,
sterilizovaný květák,
sterilovany kvetak,
omacka na kvetak,
jak dlouho vaříme květák,
jak dlouho vařit květák?,
květák recepty,
pikantni jidla,
recepty z kvetaku,
jak dlouho se vaří brambory,
květák zavařený,
květák jak dlouho vařit,
vaříme květák,
vareni-kvetak,
vařit květák,
vše o vaření recepty
Suroviny:
květák,
olej,
cibule,
rajče,
kečup sladký,
mouka hladká,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl,
bujón
Komentáře (4)
???
2. Ak je použitý bujón, načo je ešte aj soľ?