Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,10 g |
Tuky | 44,19 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 130,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Moje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Nejnovější recepty
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 15 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 18 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno 29. 9. 2025 20:27:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebový nákyp
Kajkajak před 7 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 9 hodinami
České buchty
Martas6 před 11 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 11 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 11 hodinami
Buchtičky s krémem
monika2103 před 12 hodinami
Segedínský guláš s krůtím masem
lenkavolterova před 12 hodinami
Švestková buchta
Geressha před 13 hodinami
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit květák,
květak,
jak vařit květák,
jak uvařit květák,
zavařený květák,
sterilizovaný květák,
sterilovany kvetak,
omacka na kvetak,
jak dlouho vaříme květák,
jak dlouho vařit květák?,
květák recepty,
pikantni jidla,
recepty z kvetaku,
jak dlouho se vaří brambory,
květák zavařený,
květák jak dlouho vařit,
vaříme květák,
vareni-kvetak,
vařit květák,
vše o vaření recepty
Suroviny:
květák,
olej,
cibule,
rajče,
kečup sladký,
mouka hladká,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl,
bujón
Komentáře (4)
???
2. Ak je použitý bujón, načo je ešte aj soľ?