Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2012 12:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie788 kJ / 188 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky20,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Siven je ryba podobná pstruhovi . Tato dobrota určitě půjde udělat i z jiného druhu ryb.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

4. 5. 2012 13:17

Hani, rybka se mi líbí a dávám 3.bod:yes:

hanahcotton hanahcotton

4. 5. 2012 13:16

Petra Ku.:Peti ta podkova je taky z něj...byl to moc pěkný kousek ze soukromého rybníka...;-)

spagetka spagetka

4. 5. 2012 13:16

Hani, má být tymián? (vedle pepře) Jinak mňam, sivena mi už SMS-kou poslal zeťáček a fyzicky bude taky :-p:-p:yes::yes:

Petra Ku. Petra Ku.

4. 5. 2012 13:07

Hani, my dneska taky "rybkujeme" :-) Sivena jsem nikdy nejedla. Ta podkova je taky z něho? Trošku mi to připomíná steak ze žraloka..

nofrona

4. 5. 2012 13:06

:-Kkrásné:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: siven siven americký recepty siven americký recept recept na sivena recepty siven siven americký připrava sivena siven recepty recepty na sivena ryba siven siven recept jak připravit sivena siven maso siven příprava jak připravit syvena recept na rybu siven recept siven kde sehnat siven americký jak udělat sivena ryby siven příprava

Suroviny: siven, olej olivový, žampióny, slanina anglická, cibulka jarní, sůl, pepř, tymián, brambory

TopRecepty.cz

Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Q5m