Zajíc na mrkvi
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 174 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
Tuky | 92,50 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,66 g |
Sacharidy | 3,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohoto zajíce jsem dělala před lety. Měla jsem recept od kamarádky a snad jsem jej ještě nezapoměla. Vzpomínám si, že bych vůbec nepoznala, že je to divočina a moc nám chutnalo. Maso v kyselém mléku stratí pachuť divočiny. Bylo to skvělé i dnes..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2012 10:04
Dana61: no, ani já ho nemám tak často. Tohle jsem dělala po mnoha letech
17. 5. 2012 09:43
velmi lákavé udělám, ale nejdřív musím jako většina z nás ulovit toho zajíce
16. 5. 2012 11:40
+12
15. 5. 2012 20:36
parádička Jani
15. 5. 2012 19:48
Díky, holky
15. 5. 2012 19:23
recept se mi moc líbí
15. 5. 2012 18:00
Hmm, zajíce jsem už dlouho nedělala +
15. 5. 2012 16:53
paráda koření chilli-šípek je vynikající
15. 5. 2012 16:29
Pěkný receptíkzajíce jsem měla klasicky na smetaně,ale toto musí být dobrota
15. 5. 2012 16:00
candy: Jsme na tom úplně stejně. Já taky tak 10 let zpět a právě jsem dělala tady ten recept. Myslela jsem si, že to bude sladké, ale není. Ta omáčka nemá chybu
15. 5. 2012 15:24
Já měla naposledy zajíce snad před 10ti roky. Ale musím to napravit, podle tohoto úžasného receptu.
15. 5. 2012 14:15
Jana Remkova: aha, tak díky Jani
15. 5. 2012 14:03
varilamyskakasicku: Zajíce DNES!!! Zítra se mění akce. Čili šípek by měl být běžně každý den
15. 5. 2012 14:01
1974andrea: už to tady píšu, v Albertu. Díky
15. 5. 2012 14:01
Jana Remkova: tak díky, včera ho tam neměli,ale kouknu se tam zítra, mají tam toho zajíce nebo myslíš ten čili-šípek?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 9 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Klobásy
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 21 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 11 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 11 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 12 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 12 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 12 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 14 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 15 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 15 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Sušenky plněné datlovou pastou voní skořicí a podle tradice mají přinášet štěstí
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: recepty divocina zajic recept na zajíce zajíc recept jak připravit zajíce zajíc recepty na divočinu zajíc maso ze zajíce recept na zajíce na divočinu zajíc recepty jak dlouho pečeme zajíce jak nejlépe pripravit zajice připrava zajice na pečeni recepty na zajíce ulovený zajíc příprava jak pripravit divocinu jak upect nejlepe zajice dietní zajíc divočina-zajíc zajíc a mrkev vařený zajíc
Suroviny: maso zaječí, mrkev, máslo, koření nové koření, jalovec, bobkový list, cibule, koření divočina, koření čili-šípek, sůl, slanina, mléko
Zajíc na mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4V8n
19 názorů