Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 441 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,24 g |
Tuky | 75,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s domácí omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ErR
Moje poznámka
Špagety s domácí omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ErR
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 11 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 35 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 42 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 43 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 4 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 5 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí omáčka na špagety,
omacka na spagety bez masa,
omáčka na špagety,
špagety s domácí omáčkou,
domácí směs na spagety,
omáčka z mletého masa ke špagetám,
špagety recepty výborné s mletým masem a omáčkou,
recept na spegety,
špagety s omackou,
špegety,
spagety marinara,
domácí recept na směs na špagety bez masa,
spegety s omackou recepty,
špagety ala marinara,
špegety bazalka,
domácí směs na na špagety,
špagety s domácím protlakem,
domáci směs na špsgety,
omáčky na špagety bez masa,
spagety s onackou bez masa
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
česnek,
šťáva rajčatová,
bazalka čerstvá,
sýr eidam,
olej olivový,
těstoviny špagety
Komentáře (5)
K tomu bych jen podotkl, že když už se vaří omáčka v pánvi, je v Itálii obvyklé vylovit těstoviny z vody těsně před dovařením, neoplachovat, a vložit do pánve s omáčkou, promíchat, a pokud je omáčka moc hustá, přidat trochu vody ve které se těstoviny vařily.
Důvod k tomu všemu je, že se nespláchne škrob s povrchu těstovin a omáčka na nich ulpí.