Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 441 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,24 g |
Tuky | 75,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s domácí omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ErR
Moje poznámka
Špagety s domácí omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ErR
Nejnovější recepty
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 28 minutami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 36 minutami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 44 minutami
Řezy s motýlkem
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 8 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 10 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 11 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 12 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 13 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 13 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 13 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 13 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 14 hodinami
Tématické fráze:
domácí omáčka na špagety,
omacka na spagety bez masa,
omáčka na špagety,
špagety s domácí omáčkou,
domácí směs na spagety,
omáčka z mletého masa ke špagetám,
špagety recepty výborné s mletým masem a omáčkou,
recept na spegety,
špagety s omackou,
špegety,
spagety marinara,
domácí recept na směs na špagety bez masa,
spegety s omackou recepty,
špagety ala marinara,
špegety bazalka,
domácí směs na na špagety,
špagety s domácím protlakem,
domáci směs na špsgety,
omáčky na špagety bez masa,
spagety s onackou bez masa
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
česnek,
šťáva rajčatová,
bazalka čerstvá,
sýr eidam,
olej olivový,
těstoviny špagety
Komentáře (3)
K tomu bych jen podotkl, že když už se vaří omáčka v pánvi, je v Itálii obvyklé vylovit těstoviny z vody těsně před dovařením, neoplachovat, a vložit do pánve s omáčkou, promíchat, a pokud je omáčka moc hustá, přidat trochu vody ve které se těstoviny vařily.
Důvod k tomu všemu je, že se nespláchne škrob s povrchu těstovin a omáčka na nich ulpí.