Hruškovo-jablečná přesnídávka

Lilith-Isa Kuchařka: Lilith-Isa

4 porce Pro děti 4 názory

Suroviny

4 hrušky
1 kg jablek
pár fenyklových semínek
špetka skořice
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hrušky a jablka,oloupeme, nekrájíme, přidáme fenykl, skořici a vaříme v kojenecké vodě cca 35 min (dokud jablka a hrušky nezměknou).

  2. Pak scedíme přebytečnou vodu,rozmixujeme a dáme do skleniček,nebo kelímků. Dáme do mrazáku nebo do lednice (v lednici bych to nenechala déle jak 3 dny).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hruškovo-jablečná přesnídávka

  • nofrona nofrona

  • Lilith-Isa Lilith-Isa(autorka receptu)

    já bych to i ve větším ještě dělala ale znám našeho prďolu naplival by mi to na hlavu, kdyby to jedl furt:-D i když on má nejradši čerstvý nastrouhaný na skleněným struhadle :-D:-D

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, teď není z čeho a uvidíme, zda bude z čeho dělat;-):yes: Určitě se dají koupit 4 hrušky a pár jablek, ale tohle dělávám většinou ve velkém;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Dobrý nápad a to můžu i já, ač už nejsem dítě, (i když si tak někdy připadám:-D:-D) :-p:-p:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: přesnídávka z hrušek hruškovo jablečná přesnídávka přesnídávka z jablek a hrušek přesnídávka z hrušek recept jablečná přesnídávka hruškova přesnidavka přesnidavky z hrušek recept přesnidavka jablečna přesnídávky z hrušek přesnídávka z jablek recept hruškova přesnidavka recept hruškovo pivní rohlíky hruškovojablečná přesnídávka jablecna presnidavka recept jablecna presnidavka s hruskami hrušky do mrazaku domácí přesnídávka z hrušek jablečno hrušková přesnídávka hruškovo rohlíky presnidavka z hrusky

Zapomněl/a jsem heslo