

Hruškovo-jablečná přesnídávka
Suroviny 4 porce
- 4 hrušky
- 1 kg jablek
- pár fenyklových semínek
- špetka skořice
Postup přípravy receptu
Hrušky a jablka,oloupeme, nekrájíme, přidáme fenykl, skořici a vaříme v kojenecké vodě cca 35 min (dokud jablka a hrušky nezměknou).
Pak scedíme přebytečnou vodu,rozmixujeme a dáme do skleniček,nebo kelímků. Dáme do mrazáku nebo do lednice (v lednici bych to nenechala déle jak 3 dny).
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hruškovo-jablečná přesnídávka
-
-
já bych to i ve větším ještě dělala ale znám našeho prďolu naplival by mi to na hlavu, kdyby to jedl furt
i když on má nejradši čerstvý nastrouhaný na skleněným struhadle
-
No, teď není z čeho a uvidíme, zda bude z čeho dělat
Určitě se dají koupit 4 hrušky a pár jablek, ale tohle dělávám většinou ve velkém
-
Dobrý nápad a to můžu i já, ač už nejsem dítě, (i když si tak někdy připadám
)