Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka "Dobrotivá vymyšlenka"

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

27. 6. 2012 20:47

Suroviny

Porce: 2.50 litru

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 131 kJ / 509 kcal
Bílkoviny30,46 g
Tuky23,52 g
Vláknina10,95 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,59 g
Sůl4,00 g
Sacharidy39,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévečku jsem si opět vymyslela, vyzkoušela a zjistila jsem, že nám moc chutná a budu jí proto opakovat! Měli byste ji vyzkoušet, stojí za to. Problém jsem měla jen s názvem, ale vyřešila jsem takto. Příště vyzkouším dát ještě trochu smetany.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

holka ze severu holka ze severu

27. 6. 2012 23:03

jan.dolezalek::yes:

holka ze severu holka ze severu

27. 6. 2012 23:03

Bibinka: No právě, že některé kombinace ani zkusit nechci :-). :-K

jan.dolezalek

27. 6. 2012 22:53

Tohle je vážně blavajs.Pejsek a kočička vařily dort:-//

Bibinka Bibinka

27. 6. 2012 22:38

DRAHUŠKA:děkuji, že jsi jí vyzkoušela, to mě těší;-):yes:

Bibinka Bibinka

27. 6. 2012 22:37

holka ze severu:Ovšem mě se zadařilo, nám velmi chutnala a my jsme docela gurmáni. Když si to nedovedeš představit, tak jí vyzkoušej a pak hodnoť-myslím, že jí nevyleješ, ale s chutí sníš. Nebudu přece o něčem říkat, že to nemůže být chutné, když jsem to nevyzkoušela:yes:
I rádoby nesrovnatelné suroviny bývají báječné:yes:;-)

Elí, tobě taky doporučuji nejprve vyzkoušet a pak hodnotit, možná budeš překvapená a to myslím vážně;-)

DRAHUŠKA

27. 6. 2012 22:21

Nevim proč by brambora neměla změknout.Nevaří se s kvašeným zelím,tak nevím proč se divíte.

holka ze severu holka ze severu

27. 6. 2012 22:16

Eliza: Tak tak!!

holka ze severu holka ze severu

27. 6. 2012 22:15

No já tedy také bohužel musím souhlasit s Elizou. Tu chuť si také nedovedu představit. Ale hlavu vzhůru, nemůže být pořád posvícení :-K Určitě se zas brzy zadaří!

Eliza Eliza

27. 6. 2012 22:14

Drahuško, a stihla Vám ta brambora změknout??;-)
Tyhle provokace jsou bohužel víc než průhledné - dělejte se stejnou pílí něco užitečného.

DRAHUŠKA

27. 6. 2012 22:11

Akorát jsem vaši polévku dovařila a je vynikající.Zítra budu vařit další,protože se všechno snědlo:yes:

Eliza Eliza

27. 6. 2012 22:11

Bibi, jestli je to o zbytcích nebo ne, to víš jen Ty. Ta polévka může být nakonec dobrá, ale upřímně přiznávám, že kombinace květáku, žampionů, mrkve a brambor, spojená s plísňovou nivou a "obyknavelnym" eidamem na mně nepůsobí chutně, spíš naopak. Je to můj názor a já jsem zvyklá své názory veřejně yvjadřovat. Nemá Tě co mrzet, jde jen o jednu podivnou polívku.;-):-K

Bibinka Bibinka

27. 6. 2012 21:45

Eliza: Elízo, tahle polévka není vůbec o zbytcích:-O, jak si na to přišla:-?, když jde o nějaké zbytkové potraviny, tak to vždycky píšu. Tentokrát jsou ty suroviny dány s úmyslem vytvořit dobrou polévku, což se mi podařilo;-) Víš Elí, docela mě to od tebe mrzí, ale sama jsi napsala, že jsi to možná pochopila špatně....a to ti teda mohu potvrdit;-)

Eliza Eliza

27. 6. 2012 21:35

Tak už nevím...:no: Jmenuje se to tu Toprecepty, nebo "jak naházet všemožné zbytky do polívky"? Bibi, Ty víš, že Tě mám ráda a nejsem nijak zaujatá, ale tohle přece není recept.:-O Nevěřím tomu, že si někdo záměrně pořídí tolik zbytků a tuhle polévku uvaří. Sama se snažím vařit tak, aby bylo možné podle receptů uvařit, ne jen aby si ostatní přečetli, co jsem zase vytvořila neotřelého a "originálního". Ale třeba jsem zdejší koncept pochopila špatně...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slaná polevka co se slanou polevkou jak na slanou polévku aby nebyla slaná polévka hraskova polevka s bougrem co udelame se slanou polevkou co je blavajs slaná polévka jak jak vařit oregáno v polévce jak na to -slaná polévka-jak na aby nebyla tak slaná myso pasta

Suroviny: brambory, žampióny, cibule, mrkev, květák, sýr niva, sýr eidam, cibulka jarní, bujón zeleninový, vegeta, mouka hladká, máslo, pažitka, sůl, koření oregáno čerstvé, pažitka

TopRecepty.cz

Polévka "Dobrotivá vymyšlenka"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q6r7