Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 619 kJ / 1 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 112,50 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 59,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá slaninová omáčka (nedietní ;o) )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR3V
Moje poznámka
Rychlá slaninová omáčka (nedietní ;o) )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR3V
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 9 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 11 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 22 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 42 minutami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 2 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 2 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 5 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 6 hodinami
Tématické fráze:
slaninová omáčka,
slaninova omacka k masu,
slaninová omáčka se smetanou,
slaninová omáčka na těstoviny,
omacky k cestovinam,
slaninovo omacka,
rychlá omáčka z bujonu,
slaninova omacka na spagety,
rychla omacka k masu,
rychlá omáčka,
omáčka bolo,
jablečná vláknina recepty,
omáčka na přelití,
omacka k cestovinam,
omačka na spagety z slaninova,
omáčky na přelití,
tmavá slaninová omáčka,
slaninova o,
omáčky na přelití masa,
omáčka ku cestovinám
Suroviny:
slanina anglická,
protlak rajčatový,
bujón hovězí,
smetana na vaření,
koření oregáno,
česnek,
chilli,
sůl,
pepř
Komentáře (5)