Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 959 kJ / 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,39 g |
| Tuky | 54,33 g |
| Vláknina | 4,41 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 10,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si nakrájíme na řízky, naklepeme, okořeníme. Pórek očistíme, nakrájíme na špalíčky, česnek očistíme, nakrájíme na plátky, hrozny umyjeme.
Krok 2: Na nachystané řízky klademe salám, plátky česneku, pórek a hrozny. Srolujeme jako ptáčky a zafixujeme párátkem, obalíme v mouce.
Krok 3: Na pánev dáme rozehřát olej, bazalku umyjeme, osušíme a 3-4 minuty restujeme na oleji. Pak přidáme závitky, ze všech stran osmažíme, podlijeme vývarem a pod poklicí dusíme do měkka.
Zveřejněno 12. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky s hrozny a pórkem na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBLB
Moje poznámka
Závitky s hrozny a pórkem na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBLB
Nejnovější recepty
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 1 hodinou
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátové palačinky
ntmin16 před 58 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
spinner před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
PetrM před 1 hodinou
Salát s jahodami a balsamicem
Dasaja před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky
Dasaja před 1 hodinou
Mraky podle mojí maminky
SimonkaMona před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Zemoska před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
lunav1 před 2 hodinami
Koprová polévka
Adeline před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hroznů,
recepty s hrozny,
recept z hroznů,
hrozny recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
pórek,
víno hroznové,
česnek,
salám,
vývar masový,
koření zlaté prase,
bazalka čerstvá,
olej,
mouka hladká
Komentáře (20)
Opravdu chutnalo