Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z krkovičky ve šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6lR
Moje poznámka
Řízky z krkovičky ve šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6lR
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 49 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 50 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na šlehačce,
krkovička se šlehačkou,
řízky z krkovice,
dopečení řízků v troubě,
řízek z krkovičky,
řízky z krkovičky,
řízky z krkovice v troubě,
rizek na slehacce,
řízky se šlehačkou,
řízky zalité šlehačkou,
řízky v troubě se šlehačkou,
vepřové řízky se se šlehačkou,
veprove rizky ve slehacce,
řízky pečené ve šlehačce,
vepřové řízky na šlehačce,
dopečení řízku,
kotleta s bramb. na ve šlehačce,
řízky se se šlehačkou,
krkovička ve šlehačce,
slehackove rizky
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
sůl,
pepř mletý,
smetana ke šlehání
Komentáře (4)