Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře po mexicku s pečeným bramborem a salsou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 9. 2012 16:09

Suroviny

Porce: 4 osoby

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 276 kJ / 1 022 kcal
Bílkoviny233,00 g
Tuky10,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 550 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Salsu jsem použil tu která se používá na Nachos.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Drobek Drobek

8. 8. 2014 10:06

Šárka: Je psáno po Mexicku ne Mexické, drobný leč důležitý rozdíl.
Americké brambory? V Americe je neznaj a až v Česku jsem se dozvěděl co to vlastně je.
Kmín? Mexická kuchyně používá cumin, česky římský kmín.
Majoránka? Rodná se sestra oregana, česky dobromyslu.
Takže klídek Šárko, hlavně klídek. ;-)

Šárka

8. 8. 2014 08:38

"Americké" brambory, majoránka (Evropa), kmín (Asie) - a mexické kuře ?? V Mexiku by se divili.:no:

BILKOVAI BILKOVAI

4. 9. 2012 22:17

:-DDrobek, to já zase hodně ostřím /tedy jenom pro sebe/, že musím mít po ruce kapesníčky, protože se mi spustí rýma, brečím, někdy kýchám, někdy mi to dá i jinak tělo najevo:-D....., ale když já to tak miluju:-p:-8

Drobek Drobek

4. 9. 2012 22:02

BILKOVAI: Nebudu řešit, máš pravdu, budu hodnej;-) A že to vypadá nesmírně jedle jsem napsal už v prvním komentáři. :-8
Ale ostré ono to být nemusí, Záleží na tom co se do salsy dá. Ovšem, já si jí dělám sám a málo pálivou.:-p
Ono je to s pálivostí jako se solí, přidat se dá, ale kurňa vyndat to ne a nejde. :-((

BILKOVAI BILKOVAI

4. 9. 2012 21:57

Drobku, už to neřeš;-) Já jenom chtěla za sebe napsat, že mě to fakt nevadí:-) a je pro mě důležitý, že to chutná. Já v Mexiku nikdy nebyla a když slyším, že je něco po mexicku, tak si automaticky vybavím ostré a to tady taky je:-*:-p A to já mám moc ráda:-p;-)

Drobek Drobek

4. 9. 2012 21:40

BILKOVAI: není to tak dávno co jsem tu byl hodně důrazně napomenut za mexické vrabce, prostě moravský vrabec pečený po mexicku. Co napomenut, přímo seřván. Já snad teď byl nesmírně mírný.

BILKOVAI BILKOVAI

4. 9. 2012 21:26

Taky se mi to líbí a je mi šumafuk, jak se to jmenuje;-):yes::-*:-p

Drobek Drobek

4. 9. 2012 21:20

Anna Kocikova: určitě, i když tuhle úpravu v Mexiku, aspoň v části kterou znám neznají. Co na tom? Dobrota je dobrota a basta.

nofrona

4. 9. 2012 20:23

:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 9. 2012 20:01

Moc hezký kabátek pro kuřecí masíčko:-p+4:yes:

Drobek Drobek

4. 9. 2012 18:28

Chena: Ano, z vlastní zkušenosti, už mně tu za to poněkud - hm, pokárali. Já mám totiž Mexiko moc rád, každoročně na dovolenou a mexické restaurace tady u nás přímo vymetám.:-))

Chena

4. 9. 2012 18:23

To už jsou jen drobnosti,ale určitě dobrá rada pro příště.:-)

Drobek Drobek

4. 9. 2012 17:57

Nerad rejpu, ale nebylo by od věci pojmenovat to jen "po mexicku?" Ono to totiž krom salsy a názvu nemá s Mexikem nic společného.
Přesto se mi recept líbí a bod přidávám.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: kure po mexicku pečené kuře po mexicku kuře po amer brambory po mexicku pečené brambory po mexicku recept kuře po mexicku kuře po mexicku recept pečené kuř v remosce kuřecí prsa po mexicku ostre kure po mexicku kuře s pecenymi brambory brambory po mexiko recept kuře po americe kuře pio mexicku salsa s kuřetem kure salsa kuřecím prsa s pecenymi brambori pecene po mexicku kure po mexicku videorecept bramborovy salat po mexicku

Suroviny: prsa kuřecí, brambory, lupínky kukuřičné, majoránka, kmín celý, paprika sušená pálivá, koření grilovací, strouhanka, vejce, mouka hladká, olej rostlinný, salsa mexická

TopRecepty.cz

Kuře po mexicku s pečeným bramborem a salsou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GW6K