Mořské plody na bílém víně

Chena Kuchař: Chena

Mořské plody 4 názory

Suroviny

mořské plody
1 dcl bílého vína
česnek
cibule
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Orestujeme nakrájený česnek + cibuli a přidáme rozmražené mořské plody. Restujeme cca 2-3 min na mírném ohni.

  2. Poté zalijeme vínem a necháme dodělat (víno se musí vypařit). Servírujeme s rozpečeným pečivem.

Poznámka

Upozorňuji, že je to koupená zmražená směs mořských plodů.

U čerstvých plodů je u každého druhu tepelná příprava různá!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mořské plody na bílém víně

Tématické fráze: uprava morskych plodu jednoduché recepty mořské plody příprava mořských plodů polévka z mořských plodů jak připravit mořské plody jednoduchý recept na mořské plody jak upravit mořské plody mořské plody úprava mořské plody příprava recept na mořské plody mořské plody úprava recepty recept mořske plody směs mořských plodů recepty z mořských plodu tepelná úprava mořských plodů úprava mořské plody mořske plody recept recept na úpravu mořských plodů jak uvařit mořské plody mořske plody recepty