Mořské plody na bílém víně

Suroviny

mořské plody
1 dcl bílého vína
česnek
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Orestujeme nakrájený česnek + cibuli a přidáme rozmražené mořské plody. Restujeme cca 2-3 min na mírném ohni.

  2. Poté zalijeme vínem a necháme dodělat (víno se musí vypařit). Servírujeme s rozpečeným pečivem.

Poznámka od kuchařky

Upozorňuji, že je to koupená zmražená směs mořských plodů.

U čerstvých plodů je u každého druhu tepelná příprava různá!

Komentáře k receptu Mořské plody na bílém víně

Tématické fráze: uprava morskych plodu jednoduché recepty mořské plody příprava mořských plodů polévka z mořských plodů jak připravit mořské plody jednoduchý recept na mořské plody jak upravit mořské plody mořské plody úprava mořské plody příprava recept na mořské plody mořské plody úprava recepty recept mořske plody směs mořských plodů recepty z mořských plodu tepelná úprava mořských plodů úprava mořské plody mořske plody recept recept na úpravu mořských plodů jak uvařit mořské plody mořske plody recepty