Indonéské kuřecí soté s pečenými brambory

Drůbeží maso Doba přípravy: 45min 3 názory

Drůbeží maso Doba přípravy: 45min 3 názory

Suroviny 4 osoby

1 kg kuřecích prsíček
2 stroužky česneku
2 pálivé čerstvé papričky
2 lžičky mletého koriandru
2 lžičky mletého zázvoru
0,5 dl sojové omáčky
0,3 dl vinného octa
0,5 dl olivového oleje
150 g loupaných arašídů
cibule
sůl
brambory

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si připravíme brambory ( nakrájíme apod.) a dáme péct. Já použil 1-2-3 COUNTRY POTATOES SOUR CREAM STYLE běžně dostupné ve větších obchodech.

  2. Poté:Připravíme kuřecí psa a je nakrájíme na proužky.

  3. Připravíme si mixér a do něho dáme arašídy, koriandr, zázvor, cibuli, chilli papričky, vinný ocet, olivový olej, sojovou omáčku, česnek.

  4. Rozmixujeme a naložíme maso.

  5. Napícháme na špejli a osmažíme. Podáváme s petrželkou, chilii a bramborem z trouby.

Komentáře k receptu Indonéské kuřecí soté s pečenými brambory

Tématické fráze: indonéské recepty indoneske jidlo hovězí soté indoneské potraviny indonéské jídlo recept saté mleté maso saté z mletého masa bramborové sote kureci stehna s pecenymi bramborami recept hovězí sote chilli soté na špejli kuřecí soté na špejli kuřecí soté s placky indonéske špagety hovězí soté recept indonéské mleté maso na špejli indoneké jídlo kureci prsicka s pecenymi brambory recepty kuřecí závitky s pečenými brambory kuřecí prsíčka s pečenými brambory