Tuňáková pomazánka s pažitkou

Lenchula Kuchařka: Lenchula

Doba přípravy: 15 min Pomazánky 4 názory

Suroviny

1 pomazánkové máslo bez příchutě
1 konzerva tuňáka v olivovém oleji
1 zralé avokádo
1 žlutá paprika nebo červená kapie
svazek pažitky
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme pomazánkové máslo, částečné slitou konzervu tuňáka, na malé kostky nakrájenou kapii a pažitku. Z avokáda vydlabeme dužinu, rozmačkáme vidličkou a přidáme do misky. Dochutíme solí a pepřem.

  2. Mažeme na pečivo, můžeme dozdobit nakrájenou jarní cibulkou.

Poznámka

zdroj: časopis Gurmet

Výborné je k pomazánce připravit předpečené bulky (dají se koupit v albertu), které jsou za pět minut dopečené v troubě. Jsou nádherně křupavé.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tuňáková pomazánka s pažitkou

Tématické fráze: tuňáková pomazánka z pomazánkového másla tuňáková pomazánka z másla tuňáková pomazánka recept tuňáková pomazánka tuňáková pomazánka s cizrnou pomazánka z tunáka a pomazánkového másla tuňáková pomazánka albert tuňáková pomazánka pomazánkové máslo recept pomazánka recept na pomazánky tvarohová tunakova pomazánka s pažitkou avokádo s pažitkou avokádo recepty pomazánka tunakova pomazánka na jednohubky tuňák v olivovém oleji pomazanka pomazánka celerová s tunakem tuňáková pomazánka s celerem celerová pomazánka pomazanka tunak avokado tuňáková pomazánka sfazky

Zapomněl/a jsem heslo