Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 369 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,73 g |
| Tuky | 82,24 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na dvou PL másla opečeme cibuli a česnek. Přidáme kachní játra - tak, aby zůstala uvnitř růžová, ale aby nebyla syrová.
Krok 2: Směs rozmixujeme, přidáme zbylé máslo, smetanu, sůl, pepř a znovu promixujeme.
Krok 3: Přidáme jemně nasekanou slaninu a pomerančovou marmeládu. Promícháme vidličkou, dáme do misky, zakryjeme alobalem a necháme ztuhnout v ledničce. Nejlépe chutná s chipsy z toustového chleba.
Krok 4: Recept na toustové chipsy:
Toustový chleba rozválíme na tenké plátky, odkrojíme kůrky, přepůlíme plátky /kůrky použijeme třeba do polévky na druhý den/ a dáme je pak na chvíli zapéci pod gril do zlatava a pěkně dokřupava/. Upravujeme je dál podle sebe, nebo jako klasické topinky s česnekem a pak mažeme paštikou.
Zdroj: časopis : Marianne, pí. Karolína Kamberská
Toustový chleba rozválíme na tenké plátky, odkrojíme kůrky, přepůlíme plátky /kůrky použijeme třeba do polévky na druhý den/ a dáme je pak na chvíli zapéci pod gril do zlatava a pěkně dokřupava/. Upravujeme je dál podle sebe, nebo jako klasické topinky s česnekem a pak mažeme paštikou.
Zdroj: časopis : Marianne, pí. Karolína Kamberská
Zveřejněno 22. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7zr
Moje poznámka
Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7zr
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 6 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 10 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 1 hodinou
Grilování zeleniny
babkalenka před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 2 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 3 hodinami
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 4 hodinami
Tématické fráze:
paštika podle karolíny,
kachní játrová paštika recept,
kachní játrová paštika recepty,
karolína kamberská recepty,
kachní játrová paštika,
luxusní domácí paštika,
domácí paštika pohlreich,
pastika od karoliny,
karolína paštika,
nejlepší paštika z kuřecích jater,
karolína recepty paštika,
celerova polevka karolina kamberska,
paštika z kuřecích jater podle polreicha,
luxusní játrová paštika,
paštika podle polreicha,
domaci pastika od karoliny,
pastika karolina,
paštika z kuřecích jater podle karoliny,
pastika dle karoliny,
recepty od karolíny
Suroviny:
máslo,
cibule,
česnek,
játra kachní,
smetana sladká,
sůl,
pepř,
marmeláda pomerančová,
slanina anglická,
Komentáře (19)
PS: paštiky vůbec nekupujeme, když na ni dostaneme chuť, tak si uděláme domácí