Paštika z jater a bůčku

holky05 Kuchař:

Doba přípravy: 2 hod. PT2H00M 8-10 skleniček od přesnídávky Pokrmy z vnitřností 9 názorů

55

Suroviny

1 kg vepřových jater
1/2 kg uzeného bůčku
3-4 vejce
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra a bůček umeleme, přidáme ostatní přísady a promícháme.

  2. Dáme do skleniček a sterilujeme 1 a 1/2 hodiny.

Poznámka

Jednoduchá a s čerstvým pečivem výborná!!!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Paštika z jater a bůčku

  • holky05 holky05(neregistrovaný)

    Paštika,protože se steriluje,vydrží dlouho.Přesně nevím,sníme jí za pár týdnů.
    A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.

    Odpovědět

  • VEVE VEVE(neregistrovaný)

    Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho paštika vydrží, když obsahuje vejce? A je potřeba ji mít v ledničce nebo stačí ve sklepě jako marmelády a pod.? Děkuji předem za odpověď :-)

    Odpovědět

  • Petr Petr(neregistrovaný)

    Dobrý den Vám přeji Všem. Mám dotaz. Jaká je teplota při sterilování? A zda se tak dá sterilovat Tohle? Kachní paštika z kachního masa kachních jater sádla a koření? Děkuji za odpověď. Petr.

    Odpovědět

  • Straslipka Martin Straslipka Martin

    Pro Cathleen:A proč ne?Ty se při sterilování také dotáhnou;-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    No, s tou dobou zavaření, nevím....maso se má zavařovat dvě hodiny (najdete to v každé "zavařovací" knížce), ale hlavně bych ho nedávala do sklínek se šroubovacími víčky. :-)Pokud není paštika určena k rychlé spotřebě. ;-)

    Odpovědět

  • Teta Lena Teta Lena

  • holky05 holky05(autor receptu)

    Dělám ji přesně podle receptu.Nezkoušela jsem dát žádné koření.1a1/2hod. na zavaření stačí.

    Odpovědět

  • Teta Lena Teta Lena

    Vypadá to zajímavě.Žádné koření se tam jinak nedává:-?.To zkusím při nejbližší příležitosti:-p.Doba sterilace je dostačující:-?.Dík:yes:

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Moc se mi to líbí i z drůbežích. Stále se chystám, ale nějak se na to nedostávám . Tobě ale +bodík 2

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pastika z veprovych jater domácí paštika z bučku a jater domaci pastika z veprovych jater a bucku domácí paštika z bůčku sterilování paštiky paštika z vepřových jater na zavaření recept na paštiku z vepřových jater paštika z kuřecích jater a bučku zaváření paštiky paštika z jater a vepřového masa paštika z jater domácí paštika z vepřových jater sterilovaná jak sterilovat paštiku sterilovaná paštika recept pastika z veprovych jater domácí paštika do sklinek domácí paštika z jater a bůčku paštika z drůbežích jater a bůčku paštika z vepřového masa a jater domácí paštika recept

Zapomněl/a jsem heslo