Paštika z jater a bůčku
Suroviny
Porce: 8-10 skleniček od přesnídávky
Nutriční hodnoty
Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 296,88 g |
Tuky | 201,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 4,22 g |
Sodík | 5,62 g |
Sůl | 13,74 g |
Sacharidy | 41,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jednoduchá a s čerstvým pečivem výborná!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2016 19:35
Paštika,protože se steriluje,vydrží dlouho.Přesně nevím,sníme jí za pár týdnů.
A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.
A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.
20. 6. 2016 14:56
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho paštika vydrží, když obsahuje vejce? A je potřeba ji mít v ledničce nebo stačí ve sklepě jako marmelády a pod.? Děkuji předem za odpověď 

13. 12. 2014 05:41
Dobrý den Vám přeji Všem. Mám dotaz. Jaká je teplota při sterilování? A zda se tak dá sterilovat Tohle? Kachní paštika z kachního masa kachních jater sádla a koření? Děkuji za odpověď. Petr.
16. 7. 2013 20:47
Pro Cathleen:A proč ne?Ty se při sterilování také dotáhnou

31. 10. 2010 13:56
No, s tou dobou zavaření, nevím....maso se má zavařovat dvě hodiny (najdete to v každé "zavařovací" knížce), ale hlavně bych ho nedávala do sklínek se šroubovacími víčky.
Pokud není paštika určena k rychlé spotřebě. 


31. 10. 2010 11:17


31. 10. 2010 10:32
Dělám ji přesně podle receptu.Nezkoušela jsem dát žádné koření.1a1/2hod. na zavaření stačí.
31. 10. 2010 10:11
Vypadá to zajímavě.Žádné koření se tam jinak nedává
.To zkusím při nejbližší příležitosti
.Doba sterilace je dostačující
.Dík




31. 10. 2010 09:47
Moc se mi to líbí i z drůbežích. Stále se chystám, ale nějak se na to nedostávám . Tobě ale +bodík 2
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Citronové řezy s kokosovým krémem
Přidáno před 6 hodinami

Vepřové maso s bambusovými výhonky
Přidáno před 21 hodinami

Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Přidáno před 23 hodinami

Krůtí řízky marinované v jogurtu, obalené v kukuřičné strouhance
Přidáno 26. 3. 2023 10:54

Fantastické Koka sušenky z různých nemouk, otrub a podobně
Přidáno 26. 3. 2023 04:40

Drůbeží kapsičky pečené v remosce
Přidáno 25. 3. 2023 16:59
Právě bylo uvařeno:


Mazanec od Helenky Růžičkové
uvařil/a mateju
před 12 minutami

Autentické špagety carbonara podle Emanuela
uvařil/a Christine
před 1 hodinou

Citronová babetka - jemná a vláčná
uvařil/a Bublina64
před 2 hodinami

Povidlové šátečky bez kynutí
uvařil/a IvaCap
před 3 hodinami

Špagety po uhlířsku
uvařil/a Panova
před 3 hodinami

Losos zapečený v sýrovém přelivu
uvařil/a Kacora13
před 3 hodinami

Výborné kynuté těsto
uvařil/a dasa.fie@volny.cz
před 5 hodinami

Bílkový chlebíček I.
uvařil/a Panova
před 6 hodinami

Kuře na divoko
uvařil/a MamkaTerka
před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pastika z veprovych jater domácí paštika z bučku a jater zaváření paštiky sterilování paštiky paštika z kuřecích jater a bučku domácí paštika z bůčku domaci pastika z veprovych jater a bucku paštika z vepřových jater na zavaření recept na paštiku z vepřových jater jak sterilovat paštiku jak dlouho zavarovat pastiku paštika z pečeného bůčku paštika z jater a vepřového masa paštika z jater domácí paštika z jater a bůčku domácí paštika z vepřových jater sterilovaná sterilovaná paštika vepřová domácí paštika recepty jak dlouho sterilovat paštiku recept pastika z veprovych jater
Suroviny: játra vepřová, bůček uzený, vejce, sůl, pepř
Paštika z jater a bůčku
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j834
9 názorů