Paštika z jater a bůčku
Výtečná zavařená paštika z jater a bůčku jistě potěší všechny milovníky masových lahůdek a překvapí vás svojí jednoduchou a rychlou přípravou. Její chuť nejlépe vynikne na čerstvém, křupavém pečivu a podávat ji můžete s brusinkami.
Suroviny pro 1 dávka
8-10 skleniček od přesnídávky
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 296,88 g |
Tuky | 201,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 4,22 g |
Sodík | 5,62 g |
Sůl | 13,74 g |
Sacharidy | 41,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra a bůček umeleme, přidáme ostatní přísady a promícháme.
Krok 2: Dobře umyté sklenice naplníme masovou směsí, otřeme hrdla, zavíčkujeme čistými a nepoškozenými víčky.
Krok 3: Sterilujeme při teplotě 100 °C po dobu 1,5 hodiny.
Krok 4: Po uplynutí 24 hodin znovu sterilujeme při teplotě 100 °C po dobu 1,5 hodiny.
Krok 5: Hotovou paštiku uchováváme v lednici.
Zveřejněno 31. 10. 2010 09:03
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z jater a bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j834
Moje poznámka
Paštika z jater a bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j834
Nejnovější recepty
Babiččiny masové placičky
Přidáno před 13 hodinami
Brownies s červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Krémová omáčka s kuřecím masem a těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Masové bramboráky
Přidáno před 15 hodinami
Dýňový dip
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Holka u plotny radí: Nepečený dýňový cheesecake krásně voní kořením a připravený je za chvilinku
Kuchařka Chili ve StarDance ukázala, jak se tančí šťouchané brambory: Jsem nadšený, chválil ji porotce Tománek
Vítěz MasterChef Česko Honza Albrecht si zavaří po boku Jana Punčocháře a ještě se sklenkou v ruce
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová houbová polévka
Annieslehoferova před 10 hodinami
Bílá sýrová polévka s česnekem a krutonky
Jura115 před 11 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Martina456 před 11 hodinami
Pikantní vejce s fazolemi a klobáskou
f-kikinka před 11 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
pavlina.simr před 12 hodinami
Česnečka
iveta.kroul před 12 hodinami
Květáková polévka II
zdenka.s před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
bilkova.zu před 13 hodinami
Křehké řezy à la kolínské řepánky
bilkova.zu před 13 hodinami
Tématické fráze:
pastika z veprovych jater,
domácí paštika z bučku a jater,
zaváření paštiky,
sterilování paštiky,
paštika z kuřecích jater a bučku,
domácí paštika z bůčku,
domaci pastika z veprovych jater a bucku,
paštika z vepřových jater na zavaření,
recept na paštiku z vepřových jater,
jak sterilovat paštiku,
jak dlouho zavarovat pastiku,
paštika z pečeného bůčku,
paštika z jater a vepřového masa,
paštika z jater,
domácí paštika z jater a bůčku,
domácí paštika z vepřových jater sterilovaná,
sterilovaná paštika,
vepřová domácí paštika recepty,
jak dlouho sterilovat paštiku,
recept pastika z veprovych jater
Suroviny:
játra vepřová,
bůček uzený,
vejce,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)