Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 824 kJ / 1 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 12,09 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 273,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly s povidly a mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qM0
Moje poznámka
Jáhly s povidly a mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qM0
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 6 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 10 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 10 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty výborné,
jahly s makem,
jahli s makem,
jáhly recepty,
jáhly recepty výborné nakyp,
jáhlový nákyp s makem,
sladké recepty z jáhel,
jáhlový nákyp s povidly,
špecle s mákem a povidly,
jídla s povidly,
jáhly recepty výborné sladké,
jáhly sladké recepty výborné,
jahly,
recepty s mákem,
recepty jahly s povvidly,
jáhly - top recepty,
rychlá spovidly a mákem,
šišky,knedlíky z jáhel,
zapečené jáhly s mákem,
recept jahly
Suroviny:
jáhly,
voda,
mléko rostlinné,
sůl,
cukr,
povidla švestková,
mák mletý,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Pripravované 25/4/2020
Pridávam bod!