Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Paštika z drůbežích jater

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

8. 6. 2013 08:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 244 kJ / 775 kcal
Bílkoviny51,91 g
Tuky56,29 g
Vláknina3,58 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 219 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy14,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dobře roztíratelná je při pokojové teplotě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pavelk pavelk

27. 10. 2015 08:28

Jsem rád, že vám opravdu chutná. Zrovna včera ji manželka udělala a dnešní snídaně nemá chybu.

zizala zizala (moderátorka)

25. 10. 2015 14:29

Tak jsem taky vyzkoušela tuto verzi paštiky a moc nám chutná. Nefotila jsem, protože jsme ji snědli hodně rychle, ale určitě jsem ji nedělala naposledy :-p:yes: Zasloužený bod posílám :-)

casino casino

13. 9. 2015 23:20

Výýýbornééé to bylo:yes::yes::yes:
Dělávám prakticky totéž, akorát s vepřovým sádlem, kterého dávám asi 1/3 množství jater...
Tady se mi zdálo toho másla málo :-O ale rcp jsem dodržel.
Co se zdá bývá sen, a tato paštika s MÁSLEM je skutečně jako sen:yes::yes::yes:
No, s troškou nadsázky říkám: Jinou už dělat nebudu!:-)

casino casino

8. 9. 2015 20:21

No, vypadá to, že na rozdíl od komentáře spagetka: nemá tento rcp chybu;-)
Zítra vyzkouším...

andreaPav

3. 9. 2015 15:14

Dobrý den, nikdy jsem ještě nevkládala komentář k žádnému jídlu, ale dnes prostě musím. Paštika je dokonalá. Netušila jsem, jak je to jednoduché. Bodík udělen.:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

11. 6. 2013 09:43

Pavle a Tome, ochutnal jsem již pár paštik od kamarádů a kamarádek a téměř vždy chutnaly , každé trochu jinak ale vždy byly lepší než kupované i když nemohu zapomenour na játrový salám a játrovky(/takové malé bílé buřtíky se sádýlkem)vyráběné a prodávané cca před 25 lety. Ale pochvala dvou chlapů mne taky nadchla a já to vyzkouším jako vy. zatím +bodík 4 .

pavelk pavelk

9. 6. 2013 19:09

Tom Beyk: Tome, pokud tomu je tak, jak popisuješ, jsem velice poctěn. I nám už nezbylo a tak zítra se jede opět nakupovat, ale pro změnu přidám místo tymiánu muškátový oříšek a dám vědět, jak jsem dopadl. A abych nebyl skoupý, i já ti dávám palec nahoru. :yes:

Tom Beyk Tom Beyk

9. 6. 2013 18:04

Jááá to tušil, jááá to tušil ale nikdy bych nevěřil, že může bejt paštika takhle dobrá:-p:-*:-p.
Ani nevadilo, že játra byla mražená a že sem přijechala až z Brazílie. Jen jsem je po vyjmutí z mléka omatlal ve škrobové moučce aby se při smažení nerozpadla. Kdybych mohl znovu bodovat přidal bych ještě bodů pět;-):yes::yes::yes:. První nádobku jsme snědli s kmínovým chlebem hned, ještě nestačila úplně vystydnout.
Ode dneška paštiky s Éčkama nekupuju:-//:-!

Jana

9. 6. 2013 09:19

ja delam jenom z mraženych a je paštika vyborna:-p7

kokronilla kokronilla

8. 6. 2013 14:56

Diky, tak radsi koupim chlazene, zatim jsem delala pastiky jen z veproveho, takze se v om neorientuju. Kazdopadne, u nas to rozhodne vzdycky je o rychle spotrebe, nevydrzi do tri dnu ;-)

spagetka spagetka

8. 6. 2013 13:13

kokronilla: sice bys to mohla zkusit i z rozmražených, ale jen na rychlou spotřebu a chuťově to asi fakt nebude ono, ty mražený obsahujou obvykle moc vody, musela bys mít záruku svých kvalitních mražených jater

pavelk pavelk

8. 6. 2013 13:03

kokronilla:V receptu je zdůrazněno " chlazená " proto že z rozmrazených to není ono, ale lze to.

kokronilla kokronilla

8. 6. 2013 12:52

To vypada velmi zajimave, jen mne docela zarazilo to maslo, co mam recepty na pastiku, vsude je uvedeno sadlo- inu Morava. Tohle urcite vyzkousim, jen nevim, jestli muzu pouzit i mrazena jatra, ktera rozmrazim? P oradi mi nekdo?

Tom Beyk Tom Beyk

8. 6. 2013 08:45

Paštiku dělám z bůčku a kousku vepř. jater. Tohle se mi zdá velmi zajímavé a asi to bude i dobré.:-p:yes::yes::yes: Musím vyzkouěet.:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pastika z drubežích jater drubezi pastika domácí paštika z drůbežích jater paštika z drůbežích jater recept drůbeží paštika recept drůbeží paštika - recept paštika s drůbežích jater paštika z drůbežích jater recepty drubezi pastika recepty recept na drůbeží paštiku drubeží jatra paštika drubezi pastika z jater recept na pastiku z drubezich jater pomazánka z drubežích jater drůbežípastika paštika z jater drubeží paštika top recepty drubeží paštiky recepty drůbež.játra paštika -domaci paštika recept

Suroviny: játra drůbeží, cibule, máslo, tymián sušený, česnek, sůl, pepř mletý, játra

TopRecepty.cz

Paštika z drůbežích jater

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nm0D