Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bratislavská vepřová panenka s máslovými noky

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

1. 12. 2012 13:28

Suroviny

Porce: 1 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 665 kJ / 1 593 kcal
Bílkoviny84,82 g
Tuky60,66 g
Vláknina10,38 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 532 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy172,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-recept na panenku..Kuchtik.cz-mnou upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

1. 12. 2012 15:28

pochtnala bych si já mám omáčky moc ráda a noky také. :-p:-p:yes::yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2012 15:22

Iness: Néé, nemyslím, že zrovna Terezka a spagetka by chtěly hledat chybu!! Jen mají svůj názor a já taky;-)

Iness Iness

1. 12. 2012 15:15

Jana Remkova: Jani ber to tak, že kdo chce najít chybu nebo nějaké ale tak si ji vždy najde;-).
Zajímavý a netradiční recept. Vzhledem k tomu, že mám noky ráda bych to mohla vyzkoušet:-p:yes:.

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2012 14:33

tejaja: No, víš, asi si myslíš, že jsem blázen, ale ano, je. Byla jsem v Praze v nějakém hotelu, už je to dlouho a dostala jsem "svíčkovou", jakou jsem nikdy nejedla. Byla z hovězího, ale ne svíčky, omáčka měla úplně jinou barvu, než jsme zvyklí. No a vařil to nějaký velmi známý kuchař-(jméno jsem zapoměla). Je už to cca 5 let, ale stála mne 480kč, takže ano, viděla a jedla jsem více druhů svíčkové. Já ji taky nedělám podle správného receptu jednoduše proto, že mi tak nechutná. Uvařila jsem ji koncem září na svatbě a myslela jsem, že mne v kuchyni hosté umačkají. Všichni chtěli recept;-)

tejaja tejaja

1. 12. 2012 14:25

Jana Remkova: a je aj iná sviečková ako sa bežne robí? ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2012 14:23

tejaja: spagetko, já taky, ale tohle je přece jen jiná bratislava;-). Tu, o které mluvíte jsme dělávali v restauraci běžně, tuhle nikde a nikdy;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2012 14:21

Denisa: ano, omlouvám se, opravím!!;-)

spagetka spagetka

1. 12. 2012 14:21

Já mám taky receptík na Bratislavskou s mrkvičkou :-p:-p:-p

tejaja tejaja

1. 12. 2012 14:09

Bratislavské bravčové sa špikuje mrkvou a najlepšie je stehno - orech. ;-)

Denisa

1. 12. 2012 13:43

P. Remková, nemá byt toho mléka 1,25 dcl?
1,25 ml je jenok kapka...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová panenka nejlepší recepty vepřová panenka recepty nejlepší vepřová panenka nejlepší recept nejlepší recepty z vepřové panenky vepřova panenka nejlepší recepty s noky nejlepší recept na vepřovou panenku veprova panenka recepty bratislavská vepřová plec veprova panenka recept recept vepřová panenka vepřová panenka na šťávě recepty z veprove panenky vepřové na smetaně s noky noky ke svickove bratislavska plec nejlepší noky svíčková s noky recepty na veprovou panenku maso panenka

Suroviny: panenka vepřová, olej, smetana na vaření, protlak rajčatový, hrášek sterilovaný, cibule, mouka hladká, pepř, šťáva citronová, mouka polohrubá, máslo, vejce, mléko, sůl

TopRecepty.cz

Bratislavská vepřová panenka s máslovými noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JWpJ