Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 384 kJ / 1 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,49 g |
Tuky | 113,44 g |
Vláknina | 16,53 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 43,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Moje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
dušené plecko,
co uvařit z plecka,
výborné recepty z plecka,
plecko,
co uvařit z vepřového plecka,
plecko recepty,
plecko recept,
co uvařit z vepřové plece,
plecko dusene,
plecko dusene na stave,
vepřová plec co uvařit,
co uvařit s plecka,
dušené vepřové plecko,
minutka z plecka,
plecko na celeru,
plecko po bratislavsku,
plecko na štavě,
recept plecko na šťávě,
co uvarit z plece,
recepty na dusene plecko
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
slanina,
mrkev,
celer,
okurky sterilované,
šťáva rajčatová,
mouka hladká,
mléko,
smetana zakysaná,
olej,
sůl
Komentáře (18)
Prekvapila ma Vaša poznámka "je to dost pikantní!"
Môžete uviesť z akej ingrediencie, keď v ingredienciách Vami uvedených nie je absolútne nič, čo by mohlo urobiť jedlo pikantným. Dôvod nie je kritika receptu, ale záujem vytvoriť jedlo, ktoré by mohlo byť pikantné, pretože máme veľmi radi také jedlá. Iste je jednoduché pridať Valentínu, Harissu atď. Napriek tomu by som bol rád, keby ste to objasnila. Je možné, že nejaká Vami použitá ingrediencia (pikantní) v zozname chýba?
Ďakujem