Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 566 kJ / 1 091 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,82 g |
| Tuky | 27,49 g |
| Vláknina | 1,49 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 2,31 g |
| Sůl | 5,43 g |
| Sacharidy | 78,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená háďata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRNy
Moje poznámka
Smažená háďata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRNy
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Debrecínský guláš II
Fitulka před 32 minutami
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 2 hodinami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 3 hodinami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
sačky na pečení masa,
sáčky na pečení,
kuře pečené v sáčku,
sáčky na pečení recepty,
maso pečené v sáčku,
pečené kuře v sáčku,
pečení v sáčku recept,
pečení v sáčku,
pečení masa v sáčku,
pečené maso v sáčku,
pečení v sáčku recepty,
sacky na peceni kurete,
sacek na peceni,
sacek na peceni masa,
pečení masa v sáčcích,
peceni kurat,
sacek na pečeni kuřete,
pečené kuře na sádle,
sáčky na pečení kuřat,
recepty na maso pečené v sáčku
Suroviny:
maso kuřecí,
vejce,
omáčka sojová,
koření pečené kuře,
solamyl,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (9)