Moje obložené mísy - pro inspiraci
Zdobení slaných dortů a obložených talířů je věc čistě individuální a záleží na šikovnosti a trpělivosti každého jednotlivce. Je možné využít různá tvořítka, vykrajovátka, ale hlavně je nutná fantazie.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje obložené mísy - pro inspiraci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXXK
Moje poznámka
Moje obložené mísy - pro inspiraci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXXK
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 7 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 10 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 11 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová topinková směs
douver před 6 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 12 minutami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 36 minutami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 1 hodinou
Bublanina
alenalentz před 3 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 3 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 6 hodinami
Tématické fráze:
inspirace na studene misy,
obložené taliře,
obložený talíř,
studená obložená mísa,
slavnostní studené obložené mísy,
obložené talíře a mísy,
obložené mísy recepty,
inspirace studene misy,
obložené mísy a talíře,
studené obložené mísy recepty,
studena zeleninova misa,
studený obložený talíř,
zeleninové mísy,
studené obložené mísy,
obložená zeleninová mísa,
studené talíře,
studená mísa inšpirace,
studene misy,
zeleninova mísa,
recept obložená zeleninová mísa
Suroviny:
zelenina,
salám,
šunka,
sýr
Komentáře (11)
Děkuji