Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 102 kJ / 3 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,60 g |
| Tuky | 210,49 g |
| Vláknina | 7,05 g |
| Cholesterol | 2,55 g |
| Sodík | 720 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 279,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Dobošův
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8o2
Moje poznámka
Dort Dobošův
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8o2
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 44 minutami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 1 hodinou
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 1 hodinou
Datlové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 41 minutami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 59 minutami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 2 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 2 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 3 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 3 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 4 hodinami
Tématické fráze:
dobošův dort,
dobošuv řez,
krém nastavený jíškou,
krém s jíškou,
dobošův dort recept,
recept dobošův dort,
kakaový krém s jíškou,
krém do dortu nastavený jíškou,
dort ve tvaru obdelníku,
recept na dobšuv dort,
dortový krém s griliášem,
dort doboš s griliášem,
dobošuv,
dort s griliasem,
krem dobosov dort,
nastaveny krem na dort,
vidoerecept dobošův dort,
dobošův řez recept,
dort s jiskou,
velký dort ve tvaru obdelniku
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
smetana,
žloutek,
mouka hrubá,
vanilka,
máslo,
čokoláda,
griliáš
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.