Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 536 kJ / 845 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 42,40 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 97,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos se zeleninou a smaženými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8mR
Moje poznámka
Losos se zeleninou a smaženými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8mR
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 10 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 3 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 9 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 9 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 9 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 9 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 11 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 14 hodinami
Tématické fráze:
obalovaný losos ve strouhance,
losos na žampionech,
losos s žampiony,
losos se zampiony,
obalovaný losos,
obalování lososa,
hl recept jak udelat lososa,
obalovani losos,
zeleninový salát se smaženými žampiony,
losos na žampionech a fazolích,
recepty losos s žampióny,
losos ze žampiony,
obalovaný losos strouhance,
recepty losos a zampinoni,
losos a zampiony,
losos na zampinonech,
recepty losos se žampiony,
losos ve strouhance,
obalované zampiony-plátky,
salát s smaženými žampiony
Suroviny:
losos,
sůl mořská,
pepř mletý,
olej olivový,
brambory,
karotka baby,
lusky fazolové,
žampióny,
vejce,
pivo světlé,
strouhanka,
mouka hladká
Komentáře (3)