Omáčka z okurek
Pokud nemáme nebo nechceme použít maso, můžeme znojemskou omáčku uvařit takovýmto jednoduchým způsobem. Pak servírujeme s vařeným vejcem a knedlíkem nebo bramborem dle svých zvyklostí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 044 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,33 g |
Tuky | 61,35 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podáváme nejlépe s bramborem (lépe ve slupce) a vařenými vejci nebo vařeným hovězím masem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2012 15:31
Podáváme nejlépe s bramborama (lépe vařené ve slupce) a vařenými vejci nebo vařeným hovězím masem...
A všechny obrázky jsou s knedlíkem?
30. 3. 2012 21:13
3. 11. 2009 18:52
28. 3. 2009 12:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 11 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 54 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: okurky recepty recepty z okurky okurka recept okurka recepty okurky okurky hadovky recepty omáčka z okurky okurka okurka okurky salátovky recepty omacka okurky omáčka s okurkou sterilizace omáček okurky hadovky recept okurky recept jídla z okurky omáčka z okurku okurky recepty bez sterilizace nove vanocni cukrovi+ obrazek omáčka ze sterilovaných okurků
Suroviny: cibule, okurky sterilované, smetana, olej, mouka, sůl, máslo, vývar masový
Omáčka z okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9k
4 názory