Omáčka z okurek
Pokud nemáme nebo nechceme použít maso, můžeme znojemskou omáčku uvařit takovýmto jednoduchým způsobem. Pak servírujeme s vařeným vejcem a knedlíkem nebo bramborem dle svých zvyklostí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 044 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,33 g |
Tuky | 61,35 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka z okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9k
Moje poznámka
Omáčka z okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9k
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 6 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 6 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 5 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 5 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 5 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 5 hodinami
Jablkový perník
collins před 7 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 9 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 10 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 12 hodinami
Tématické fráze:
okurky recepty,
recepty z okurky,
okurka recept,
okurka recepty,
okurky,
okurky hadovky recepty,
omáčka z okurky,
okurka,
okurka,
okurky salátovky recepty,
omacka okurky,
omáčka s okurkou,
sterilizace omáček,
okurky hadovky recept,
okurky recept,
jídla z okurky,
omáčka z okurku,
okurky recepty bez sterilizace,
nove vanocni cukrovi+ obrazek,
omáčka ze sterilovaných okurků
Suroviny:
cibule,
okurky sterilované,
smetana,
olej,
mouka,
sůl,
máslo,
vývar masový
Komentáře (5)
Podáváme nejlépe s bramborama (lépe vařené ve slupce) a vařenými vejci nebo vařeným hovězím masem...
A všechny obrázky jsou s knedlíkem?