Omáčka z okurek
Pokud nemáme nebo nechceme použít maso, můžeme znojemskou omáčku uvařit takovýmto jednoduchým způsobem. Pak servírujeme s vařeným vejcem a knedlíkem nebo bramborem dle svých zvyklostí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 044 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,33 g |
Tuky | 61,35 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka z okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9k
Moje poznámka
Omáčka z okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9k
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 3 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 4 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 5 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 5 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
okurky recepty,
recepty z okurky,
okurka recept,
okurka recepty,
okurky,
okurky hadovky recepty,
omáčka z okurky,
okurka,
okurka,
okurky salátovky recepty,
omacka okurky,
omáčka s okurkou,
sterilizace omáček,
okurky hadovky recept,
okurky recept,
jídla z okurky,
omáčka z okurku,
okurky recepty bez sterilizace,
nove vanocni cukrovi+ obrazek,
omáčka ze sterilovaných okurků
Suroviny:
cibule,
okurky sterilované,
smetana,
olej,
mouka,
sůl,
máslo,
vývar masový
Komentáře (5)
Podáváme nejlépe s bramborama (lépe vařené ve slupce) a vařenými vejci nebo vařeným hovězím masem...
A všechny obrázky jsou s knedlíkem?