Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 451 kJ / 1 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,69 g |
Tuky | 111,45 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 4,74 g |
Sůl | 12,42 g |
Sacharidy | 66,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený Hermelín s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEwM
Moje poznámka
Smažený Hermelín s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEwM
Nejnovější recepty
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 11 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 12 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 15 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 52 minutami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 8 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 8 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 8 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 8 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 9 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 10 hodinami
Tématické fráze:
smažený hermelín,
jahodová omáčka,
jahodová omáčka recept,
jahodova omacka k masu,
omáčka z jahod,
recepta ze sýra,
smaženy hermelin recept,
hermelín s brusinkovou omáčkou,
jahodová omáčka na maso,
recept na smaženy hermelín,
ovocné knedlíky s jahodovou omáčkou,
recept na jahodovou omáčkou,
jahodové omáčky,
se sušenými jahodovými,
hermelin s marmeladou,
top recepta,
smaženy hermelin s malinama,
kokosove mlieko hermelin,
brusinky-omáčka,
smažen hermelín
Suroviny:
jahody,
sýr hermelín,
cukr želírovací,
vejce,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (12)