Smažený naložený Hermelín
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 581 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,21 g |
Tuky | 116,07 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 12,63 g |
Sacharidy | 11,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokrm jsem zahlédla na jídelním lístku restaurace Akropole a protože mě zaujal, ale neměla jsem hlad, zkusila jsem ho připravit doma.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2011 16:41
luxusně "žravé"foto
27. 3. 2010 15:41
+18. Mňamózní!!!
27. 3. 2010 15:29
hermelin apod. zboznuju a v tehle kombinaci...uff, uz ted se mi sbihaji sliny. bodik je na ceste a urco brzy vyzkousim
6. 12. 2009 23:39
Bože Eli, ty tvoje recepty mě zabijí,nevím co dřív vařit.Jasný bodík.
6. 12. 2009 21:07
Eli, kouzelné smyslové pohlazení. +14
4. 12. 2009 00:38
Markétko, on se tak bezvadně táhnul právě proto, že byl dva dny naložený... Současně jsem smažila eidam pro Lízu, ale ten zlomyslně vytékal po okrajích (přestože obalen také 2x), ovšem hermelín, i když rozkrojený vejpůl, je skutečně "vynoněný frajer" - křupavá kůrčička a přiměřeně tekutý, voňavý a ochucený střed . A žádné ztráty ve prospěch oleje . Fakt mě to příjemně překvapilo.
3. 12. 2009 22:59
tak to zase mazec. a ty fotky miluju, když se smažený hermelím takhle krášně táhne a ještě k tomu s česnekem a feferonkama ... Co mi to děláš. Byla jsem dnes cvičit a už nechci nic jíst, ale tady se člověk tak navnadí ... +
3. 12. 2009 09:32
. Večer jsem tu nebyla a tak teď koukám, že se nápad obalit naložený hermelín líbí.. Od té doby, co jsem to na tom jídelním lístku zahlédla, mě ta myšlenka "pronásledovala" . A výsledek byl opravdu dobroučký .
Moc vám děkuji za body a komentáře a doufám, že vyzkoušíte!!
Moc vám děkuji za body a komentáře a doufám, že vyzkoušíte!!
3. 12. 2009 09:04
Eli nakladany hermelin a jeste k tomu smazeny - ac rano, vazne bych si dala.12
3. 12. 2009 08:39
krása
2. 12. 2009 23:22
To je nádhera Bomba fotky
2. 12. 2009 21:24
Elííííí nééé hermelínek miluju... podobně dělám, ach jo a mám chutě, ne hlad!
2. 12. 2009 21:04
Toto také můžu, když byste chtěli takový tahací hermelín, rozdělejte ho, ale nechte na tom alobalu a dejte na pařáček na knedlíky, tam se krásně rozleje a pak už záleží na vaší fantazii, co s ním uděláte, posílám bodík.
2. 12. 2009 20:37
2. 12. 2009 20:07
Eli, výborný receptík i fotky, jako vždy od tebe +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dýňové šátečky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Přidáno před 3 hodinami
Salát s mozarellou a ořechy (pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvový salát s kapary
Přidáno před 8 hodinami
Zelný salát plný vitamínů
Přidáno před 8 hodinami
Zase jiná zelná polévka
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbové rizoto
zavodnice uvařila před 33 sekundami
Palačinky s džemem
tomasgsxr uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté jablečné řezy
malipi uvařila před 1 hodinou
Cikánský řízek
Bandurek uvařila před 1 hodinou
Květák zapečený v majonéze
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Beruna uvařila před 2 hodinami
Králík na smetaně po staročesku
Ttttt uvařila před 3 hodinami
Kysané zelí do sklenic
Kokes uvařila před 3 hodinami
Moravské koláčky
Alena Prokopova uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: naložený hermelín smazeny hermelin naložený eidam naložený hermelín recept jak obalit hermelín výborný naložený hermelín hermelín smažený hermelín naložený smaženy nakladany hermelin naložený hermelín s provensálským kořením naložený sýr v oleji jak pripravit nalozeny hermelin v oleji doba naložení hermelínu naložený hermelín kousky hermelin cena nalozeni hermelinu smažený hermelín recept smažený losos v trojobalu doba naložení syra naložený hermelín v alobalu
Suroviny: sýr hermelín, česnek, pasta feferonková, koření provensálské, olej, vejce, mouka hladká, strouhanka
Smažený naložený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM9R
20 názorů