Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený naložený Hermelín

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 12. 2009 19:08

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 581 kJ / 1 573 kcal
Bílkoviny120,21 g
Tuky116,07 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 4,83 g
Sůl12,63 g
Sacharidy11,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokrm jsem zahlédla na jídelním lístku restaurace Akropole a protože mě zaujal, ale neměla jsem hlad, zkusila jsem ho připravit doma.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

28. 1. 2011 16:41

luxusně "žravé"foto:-O:-8:yes::yes::yes::-K

Nadja Nadja

27. 3. 2010 15:41

:yes: +18. :yes: Mňamózní!!!

Lucasinka Lucasinka

27. 3. 2010 15:29

hermelin apod. zboznuju a v tehle kombinaci...uff, uz ted se mi sbihaji sliny. bodik je na ceste a urco brzy vyzkousim :-K

drahulin drahulin

6. 12. 2009 23:39

Bože Eli, ty tvoje recepty mě zabijí,nevím co dřív vařit.:-p:-pJasný bodík.:yes:

Jenda1 Jenda1

6. 12. 2009 21:07

Eli, kouzelné smyslové pohlazení. :-!:-)):yes::yes::yes: +14

Eliza Eliza

4. 12. 2009 00:38

Markétko, on se tak bezvadně táhnul právě proto, že byl dva dny naložený... Současně jsem smažila eidam pro Lízu, ale ten zlomyslně vytékal po okrajích (přestože obalen také 2x), ovšem hermelín, i když rozkrojený vejpůl, je skutečně "vynoněný frajer" - křupavá kůrčička a přiměřeně tekutý, voňavý a ochucený střed :-p. A žádné ztráty ve prospěch oleje ;-). Fakt mě to příjemně překvapilo.

Paprika Paprika

3. 12. 2009 22:59

:-O:-O tak to zase mazec. :-p:-p a ty fotky :-*:-* miluju, když se smažený hermelím takhle krášně táhne :-p:-p a ještě k tomu s česnekem a feferonkama ... Co mi to děláš;-(. Byla jsem dnes cvičit a už nechci nic jíst, ale tady se člověk tak navnadí ...:-(:-// :-D:-D :yes::yes: +;-)

Eliza Eliza

3. 12. 2009 09:32

:-):-):-K. Večer jsem tu nebyla a tak teď koukám, že se nápad obalit naložený hermelín líbí..:-p Od té doby, co jsem to na tom jídelním lístku zahlédla, mě ta myšlenka "pronásledovala" :-D:-D. A výsledek byl opravdu dobroučký :-p.
Moc vám děkuji za body a komentáře :-K a doufám, že vyzkoušíte!!

bara.it bara.it

3. 12. 2009 09:04

Eli nakladany hermelin a jeste k tomu smazeny - ac rano, vazne bych si dala.:yes:12:yes:

Iljusa Iljusa

3. 12. 2009 08:39

krása :yes:

misza misza

2. 12. 2009 23:22

To je nádhera:-O Bomba fotky:yes::yes:

spagetka spagetka

2. 12. 2009 21:24

Elííííí nééé hermelínek miluju... podobně dělám, ach jo a mám chutě, ne hlad! :-D:-p:yes:

yanull yanull

2. 12. 2009 21:04

Toto také můžu, když byste chtěli takový tahací hermelín, rozdělejte ho, ale nechte na tom alobalu a dejte na pařáček na knedlíky, tam se krásně rozleje a pak už záleží na vaší fantazii, co s ním uděláte, posílám bodík.:-):yes::yes:;-)

zizala zizala (moderátorka)

2. 12. 2009 20:37

:-p:yes::-p:yes:

HankaPu HankaPu

2. 12. 2009 20:07

Eli, výborný receptík i fotky, :yes:jako vždy od tebe:yes::yes: +

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Tématické fráze: naložený hermelín smazeny hermelin naložený eidam naložený hermelín recept jak obalit hermelín výborný naložený hermelín hermelín smažený hermelín naložený smaženy nakladany hermelin naložený hermelín s provensálským kořením naložený sýr v oleji jak pripravit nalozeny hermelin v oleji doba naložení hermelínu naložený hermelín kousky hermelin cena nalozeni hermelinu smažený hermelín recept smažený losos v trojobalu doba naložení syra naložený hermelín v alobalu

Suroviny: sýr hermelín, česnek, pasta feferonková, koření provensálské, olej, vejce, mouka hladká, strouhanka

TopRecepty.cz

Smažený naložený Hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OM9R