Smažený naložený Hermelín
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 581 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,21 g |
Tuky | 116,07 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 12,63 g |
Sacharidy | 11,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokrm jsem zahlédla na jídelním lístku restaurace Akropole a protože mě zaujal, ale neměla jsem hlad, zkusila jsem ho připravit doma.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2011 16:41
luxusně "žravé"foto
27. 3. 2010 15:41
+18. Mňamózní!!!
27. 3. 2010 15:29
hermelin apod. zboznuju a v tehle kombinaci...uff, uz ted se mi sbihaji sliny. bodik je na ceste a urco brzy vyzkousim
6. 12. 2009 23:39
Bože Eli, ty tvoje recepty mě zabijí,nevím co dřív vařit.Jasný bodík.
6. 12. 2009 21:07
Eli, kouzelné smyslové pohlazení. +14
4. 12. 2009 00:38
Markétko, on se tak bezvadně táhnul právě proto, že byl dva dny naložený... Současně jsem smažila eidam pro Lízu, ale ten zlomyslně vytékal po okrajích (přestože obalen také 2x), ovšem hermelín, i když rozkrojený vejpůl, je skutečně "vynoněný frajer" - křupavá kůrčička a přiměřeně tekutý, voňavý a ochucený střed . A žádné ztráty ve prospěch oleje . Fakt mě to příjemně překvapilo.
3. 12. 2009 22:59
tak to zase mazec. a ty fotky miluju, když se smažený hermelím takhle krášně táhne a ještě k tomu s česnekem a feferonkama ... Co mi to děláš. Byla jsem dnes cvičit a už nechci nic jíst, ale tady se člověk tak navnadí ... +
3. 12. 2009 09:32
. Večer jsem tu nebyla a tak teď koukám, že se nápad obalit naložený hermelín líbí.. Od té doby, co jsem to na tom jídelním lístku zahlédla, mě ta myšlenka "pronásledovala" . A výsledek byl opravdu dobroučký .
Moc vám děkuji za body a komentáře a doufám, že vyzkoušíte!!
Moc vám děkuji za body a komentáře a doufám, že vyzkoušíte!!
3. 12. 2009 09:04
Eli nakladany hermelin a jeste k tomu smazeny - ac rano, vazne bych si dala.12
3. 12. 2009 08:39
krása
2. 12. 2009 23:22
To je nádhera Bomba fotky
2. 12. 2009 21:24
Elííííí nééé hermelínek miluju... podobně dělám, ach jo a mám chutě, ne hlad!
2. 12. 2009 21:04
Toto také můžu, když byste chtěli takový tahací hermelín, rozdělejte ho, ale nechte na tom alobalu a dejte na pařáček na knedlíky, tam se krásně rozleje a pak už záleží na vaší fantazii, co s ním uděláte, posílám bodík.
2. 12. 2009 20:37
2. 12. 2009 20:07
Eli, výborný receptík i fotky, jako vždy od tebe +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 53 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smetanové krémy pro děti: Využít je můžete na narozeninový dort nebo dezert
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo
Další recepty
Tématické fráze: naložený hermelín smazeny hermelin naložený eidam naložený hermelín recept jak obalit hermelín výborný naložený hermelín hermelín smažený hermelín naložený smaženy nakladany hermelin naložený hermelín s provensálským kořením naložený sýr v oleji jak pripravit nalozeny hermelin v oleji doba naložení hermelínu naložený hermelín kousky hermelin cena nalozeni hermelinu smažený hermelín recept smažený losos v trojobalu doba naložení syra naložený hermelín v alobalu
Suroviny: sýr hermelín, česnek, pasta feferonková, koření provensálské, olej, vejce, mouka hladká, strouhanka
Smažený naložený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM9R
20 názorů