Smažené hermelíny

www.zarovi.cz Kuchařka:

Bezmasá jídla 4 názory

32

Suroviny

2 porce:
2 Hermelíny
trochu mléka
hladká mouka
strouhanka
olej
1 vejce
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny obalíme nejprve ve vajíčku s mlékem, pak ve strouhance.

  2. Celý proces ještě jednou zopakujeme, hermelíny potřebují pevný obal (jinak mají tendenci vytékat).

  3. Pak je osmažíme na oleji.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Smažené hermelíny

  • Filip Filip (neregistrovaný)

    Parada,tak jse mi jeste Hermelin nepodaril :-) ... Diky:yes:

    Odpovědět

  • melisnicka melisnicka

    Jsem ráda, že jsou zde i takovéhle klasiky. Občas jsem zabruslím pro inspiraci, co k obědu a zírám, na jak jednoduchá jídla zapomínám. Letí první bodík.

    Odpovědět

  • ančím ančím(neregistrovaný)

    Je to dobrý recept.Vždy když sem smažila jakýkoliv sýr vytekl mi protže nikde nebylo napsáno že to mám udělat 2krát.....Děkuji pomohli stemi je to opravu dobré:):-):-):-):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • helena helena

    Před smažením dát aspoň na hodinu do chladničky - nevyteče

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo