Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jetelová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

17. 4. 2013 21:05

Suroviny

Porce: 2 litry

Nutriční hodnoty

Energie1 409 kJ / 337 kcal
Bílkoviny4,69 g
Tuky19,61 g
Vláknina3,16 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévka je z časopisu Glanc a protože mě zaujala a jsem zvědavá na její chuť, dala jsem jí i vám-třeba budete zvědaví na chuť jako já. Musím však počkat na ten jetel, abych jí mohla uvařit a vyfotit.

Polévku můžeme ještě ozvláštnit pšenicí, kterou si dáme na pár dní naklíčit a přidáme jí k polévce a na ozdobu můžeme dát nějaké jedlé květy- ať žije jaro!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzun

17. 4. 2013 21:17

tak tohle vyzkousim, taky jsem zvedava, tak bodovani az potom jo?:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z jetele jetel recepty jetel recept recepty s jetele polévka s pšenicí jetel receot jedly jetel sirup z jetele recept vyvar z jetele

Suroviny: řeřicha, brambory, máslo, olej, mouka celozrnná, šťáva citronová, vývar zeleninový, sůl, pepř,

TopRecepty.cz

Jetelová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2qgW