Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévkový krém s řapíkatým celerem a brokolicí

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2013 19:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 381 kJ / 330 kcal
Bílkoviny28,38 g
Tuky3,00 g
Vláknina24,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy35,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 4. 2013 20:26

Díky špagetko, měnit není totiž, co:-);-)

spagetka spagetka

26. 4. 2013 20:24

nadal:Jak nepozná?:-O:-O:-O Jde o polévku typu krém - tedy hustší a je s brokolicí, takže co nepoznáte?

nadal

26. 4. 2013 20:20

varilamyskakasicku: Chtělo by to změnit název jídla.Je to napsané hrozně. Z názvu, normální člověk nezjistí o co jde.:-O

spagetka spagetka

26. 4. 2013 20:15

varilamyskakasicku: souhlas, taky daleko víc zahušťuju, opravdu je výborná :yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 4. 2013 20:08

Hrách má totiž oproti běžnému trojobalu vysokou antioxidační aktivitu, opravdu je dobrá, já s ní spíše zahušťuji vše možné.:-K

Alena

26. 4. 2013 20:03

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 4. 2013 19:50

Hraškou se dá dá vše možné, zahušťovat, dávat do omáček, polévek, gulášů, jako základ pomazánek a bešamelových omáček, aneb se v ní dá obalovat zdravě a bez vajec. Špagetka dala odkaz, takže to je bezvadný. Viděla jsem už několik druhů hrašky, já už se bez ní neobejdu. Viděla jsem ji 1 x u Aničky Kocíkové a od té doby jí používám.:-K:-K;-)

Zdeňka

26. 4. 2013 19:49

Jana: Jano, hraška je krajový název pro : Hrášek.

spagetka spagetka

26. 4. 2013 19:42

Jana: tady si přečti http://www.labuznik.cz/diskuse/hraska-odzkousene-n...
Já hrašku používám jak do omáček, polévek, tak i obalování, pokud chci třeba s chilli, tak si ho tam přidám. Stačí základní verze, různé příchutě si uděláš sama, je to vynikající, doporučuju :yes::yes::yes:
Mško, jinak mňam :-p:-p:yes:

Jana

26. 4. 2013 19:31

Hraška je jíška?, nebo co to je?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: brokolicová polévka s řapíkatým celerem brokolicový krém s řapíkatým celerem zeleninový krém s brokolicí řapíkatý celer recepty polévka s řapíkatým celerem brokolicový krém s celerem brokolicový krém se zeleninou brokolicova polevka rapikaty celer lze zahušťovat hraškou? brokolico-celerový krém zakladni recept rapikaty celer vařit brokolici s řapíkatám celerem hraska z penny varilamyskakasicku.cz

Suroviny: celer řapíkatý, brokolice, hraška, sůl, pepř, koření kari, zázvor, libeček, petrželka, voda

TopRecepty.cz

Polévkový krém s řapíkatým celerem a brokolicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/po7Q