Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 585 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,74 g |
Tuky | 62,04 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový piškot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXrQ
Moje poznámka
Bezlepkový piškot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXrQ
Nejnovější recepty
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 2 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 2 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkovy piskot,
bezlepkovy piskot recept,
bezlepkový piškot na dort recept,
recept na bezlepkový piškot,
bezlepkový piškotový dort,
bezlepkovy piskot na dort,
piškot z rýžové mouky,
bezlepkový piškot z pudinku,
piskot bez mouky,
bezlepkový piškot na dort, recept,
bezlepkové piškoty recept,
piškot bezlepkový,
sojovy piskot,
pohankový piškot,
piškot z pohankové mouky,
bezlepkový piškot z rýžové mouky,
recept bezlepkový piškot,
výborný bezlepkový piškot,
bezlepkove piškotový dort,
bezlepkových piskot
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka rýžová,
ořechy mleté,
kypřící prášek bio
Komentáře (6)
Ještě jedna informace: ve svých receptech používám rýžové mléko, protože normální ani sojové nemůžu, takže pokud Vám při dietě nevadí, klidně ho vyměňte za to své "oblíbené".
Len ma zaujíma, prečo si myslíš, že agar je zdravší ako želatína ? Preto, lebo je z rastliniek?
Želatína je polypeptid (polymérna bielkovinová štruktúra), ktorá sa získava zo živočíšnych produktov (šľachy, chrupavky, kože) a agar je polysacharid, výťažok z červených morských rias („príbuzný“ napríklad škrobu). Pre milovníkov éčiek, je označovaný ako E406.
Agar dobre drží tvar, preto je ho lepšie použiť tam, kde chceme mať vysokú vrstvu želé.
Lenže želatína je najlepšia vec na kĺby, preto je aj huspenina veľmi zdravá. Na starobu sa to zíde