Bezlepkový piškot
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 585 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,74 g |
Tuky | 62,04 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2014 13:44
Super recept! Děkuji. Přidávám bodík
29. 6. 2013 17:39
Ahoj tejaja, u agaru se píše, že obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Komu želatina nevadí, tak at´ji klidně používá. Nebo se dá uvařit pudink s vodou, cukrem a ovocnou šťávou. Dá se méně tekutiny a když to vychladne, tak je to taky hustý a dobrý. Je to úplně jedno, každý atˇsi vybere podle svého, ale hlavně atˇmu to chutná. Spokojenost Všem a dobrou chutˇ.
Ještě jedna informace: ve svých receptech používám rýžové mléko, protože normální ani sojové nemůžu, takže pokud Vám při dietě nevadí, klidně ho vyměňte za to své "oblíbené".
Ještě jedna informace: ve svých receptech používám rýžové mléko, protože normální ani sojové nemůžu, takže pokud Vám při dietě nevadí, klidně ho vyměňte za to své "oblíbené".
29. 6. 2013 11:32
Takové recepty zde chyběly, máš moc pěkné nápady, i mne se líbí
29. 6. 2013 09:41
I u mne boduješ. Tyhle receptíky jsou potřeba a najdou své spotřebitele
29. 6. 2013 05:35
Koláčk je krásny a výborný Boduješ
Len ma zaujíma, prečo si myslíš, že agar je zdravší ako želatína ? Preto, lebo je z rastliniek?
Želatína je polypeptid (polymérna bielkovinová štruktúra), ktorá sa získava zo živočíšnych produktov (šľachy, chrupavky, kože) a agar je polysacharid, výťažok z červených morských rias („príbuzný“ napríklad škrobu). Pre milovníkov éčiek, je označovaný ako E406.
Agar dobre drží tvar, preto je ho lepšie použiť tam, kde chceme mať vysokú vrstvu želé.
Lenže želatína je najlepšia vec na kĺby, preto je aj huspenina veľmi zdravá. Na starobu sa to zíde
Len ma zaujíma, prečo si myslíš, že agar je zdravší ako želatína ? Preto, lebo je z rastliniek?
Želatína je polypeptid (polymérna bielkovinová štruktúra), ktorá sa získava zo živočíšnych produktov (šľachy, chrupavky, kože) a agar je polysacharid, výťažok z červených morských rias („príbuzný“ napríklad škrobu). Pre milovníkov éčiek, je označovaný ako E406.
Agar dobre drží tvar, preto je ho lepšie použiť tam, kde chceme mať vysokú vrstvu želé.
Lenže želatína je najlepšia vec na kĺby, preto je aj huspenina veľmi zdravá. Na starobu sa to zíde
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 9 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 21 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 22 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 9 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 12 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 12 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 12 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 13 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 13 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Možností k bezodpadovému využití citronů je více, stačí si vybrat. Kromě šťávy a kůry můžete zpracovat i jadérka a mezistěny. Poradíme
Další recepty
Tématické fráze: bezlepkovy piskot bezlepkovy piskot recept bezlepkový piškot na dort recept recept na bezlepkový piškot bezlepkový piškotový dort bezlepkovy piskot na dort piškot z rýžové mouky bezlepkový piškot z pudinku piskot bez mouky bezlepkový piškot na dort, recept bezlepkové piškoty recept piškot bezlepkový sojovy piskot pohankový piškot piškot z pohankové mouky bezlepkový piškot z rýžové mouky recept bezlepkový piškot výborný bezlepkový piškot bezlepkove piškotový dort bezlepkových piskot
Suroviny: vejce, cukr krystal, mouka rýžová, ořechy mleté, kypřící prášek bio
Bezlepkový piškot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXrQ
5 názorů