Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pyré z dýně

Královnou podzimní úrody je bezpochyby dýně. Byla by škoda ji pouze ozdobně vyřezávat na Halloween. Využijte ji do posledního kousku, třeba na dýňové pyré. Nabízíme vám zde podrobný návod jak na to.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

13. 10. 2011 18:36

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 10. 2011 09:42

Receptík si ukládám:-!Líbí se mi:-p+8:yes:Díky:-K

magdalenka magdalenka

14. 10. 2011 09:34

AniCiz:som presvedčená, že bez sterilizácie to nevydrží...zamrazené som to mala tiež iba asi 2 mesiace, ale samotná dýně v celku po obraní zo záhrady vydrží v sklepe zrejme dlho. Ja ju nepestujem, iba kupujem, takže nemám skúsenosti, ale niekto zrejme poradí...

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 10. 2011 08:35

Ukládám, dík;-):yes:

maris maris

14. 10. 2011 08:26

magdalenka: moc se mi to líbí:yes::-)+

AniCiz

14. 10. 2011 07:33

:yes:chtěla jsem se zeptat,letos poprvé jsem vypěstovala tykve...máslové a Hokkaido..nevím ale jak ty m áslové vydrží,tak bych to pečené pyré uskladnila ve skleničkách..šlo by i bez sterilace?:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 10. 2011 19:12

:yes::yes:

magdalenka magdalenka

13. 10. 2011 19:05

rebeka:ale nie...sa mi zdá, že tá tekvica je tak najchutnejšia...Možno preto, že na jeseň, kedysi, za onoho času, v čase mojeho detstva, sa na jeseň na voze doviezli s vylámanou kukuricou aj tekvice (dýně), nechali sa vonku na dvore poštípať mrazom, ešte boli potom sladšie...a piekli sme a piekli...

rebeka rebeka

13. 10. 2011 19:00

magdalenka:a já vím, proč ho máš nejraději...to pro ten pečíci papír, však;-):-?:-D:yes:

magdalenka magdalenka

13. 10. 2011 18:57

Ďakujem, ja mám najradšej tretí spôsob. Pečiem naraz tri plechy, konzumujem vo veľkom.

rebeka rebeka

13. 10. 2011 18:49

krásně podzimní receptík:-K:-K:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

13. 10. 2011 18:49

Moc pěkné :yes:

spagetka spagetka

13. 10. 2011 18:48

To se mi líbí a asi bych taky mrazila ;-):-p:yes:

tejaja tejaja

13. 10. 2011 18:42

Práve včera som čítala to pyré na webe, myslím, že to mrazenie využijem. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pyré z dýně zamražení dýně máslová dyně pyré pyré z máslové dýně pyré z máslové dýně dýně pyré dýně zamrazení pire z dyňě pyré z pečené dýně recepty z dýně pyre recepty dyně pyre pyré z muškátové dýně dýně-zamrazení pyré z dýně recept pyre z dýně pyre s dýně dýňové pyré sterilované recepty pyré z dýně dynove pire steriloce zamrazeni dyne hokaido

Suroviny: dýně

TopRecepty.cz

Pyré z dýně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6vX